Αγώνα δρόμου στην Τάφρο διοργανώνει η 95 ΑΔΤΕ

Η 95 ΑΔΤΕ, με τη στήριξη της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου και το Δήμο Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ) διοργανώνουν τον 1ο Αγώνα Δρόμου Μεσαιωνικής Τάφρου Ρόδου με τίτλο “Δρόμος Νίκης 2017”, αποστάσεως 5000μ, την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017 και ώρα 18:00, με αφετηρία το Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου.

Στον Αγώνα μπορούν να συμμετέχουν δρομείς από τις Ένοπλες Δυνάμεις (Στρατός Ξηράς, Ναυτικό, Αεροπορία), τα Σώματα Ασφαλείας, (Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική), ανεξάρτητοι δρομείς, ελεύθεροι ασκούμενοι, αθλούμενοι άλλων αθλημάτων και μέλη κοινωνικών ομάδων.
 


Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Δρόμου Νίκης 2017 και συγκεκριμένα στον χώρο της αφετηρίας (Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου), θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας καθώς και φαρμάκων τα οποία θα προσφερθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρόδου μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Παρακαλούμε όποιον επιθυμεί, σε εθελοντική βάση να στηρίξει την προσπάθεια κατά την ημέρα της διεξαγωγής του Αγώνα.

Δηλώσεις συμμετοχής για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα δρόμου μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι και την ημέρα της διεξαγωγής από τις 16.45 ως τις 17:45.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται όπως παρακάτω:
• Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας στα αρμόδια γραφεία των Μονάδων – Υπηρεσιών τους.
• Λοιπές κατηγορίες στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, υπόψη του τεχνικού συμβούλου, Διακονικόλα Σάββα, τηλ.-fax: 2241030145, email: segasdod@gmail.com.