Φτιάχθηκε η παιδική χαρά στ’ Ασγούρου

Παρεμβάσεις και μικροσυντηρήσεις σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης, τα οποία είναι παραμελημένα, με στόχο την αισθητική και τη λειτουργική τους αναβάθμιση, έχουν ξεκινήσει αυτό το διάστημα οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου της Ρόδου.

Χθες, λοιπόν, συνεργείο των Τεχνικών Υπηρεσιών (σ.σ. υπηρεσία αυτεπιστασίας), πραγματοποίησε παρέμβαση στην παιδική χαρά στ’ Ασγούρου η οποία ολοκληρώνεται. Συγκεκριμένα, έγιναν διάφορες επισκευές, φτιάχτηκαν παγκάκια, έγιναν χρωματισμοί αλλά και αντικατάσταση φωτισμού.

Σημειώνεται ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί παρέμβαση στην πλατεία του Άη-Γιάννη από την Υπηρεσία Πρασίνου η οποία έκανε καθαρισμό, κλαδέματα ενώ έγινε και αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού. Επίσης, καθαρίστηκε και το γήπεδο του Δωριέα.
Σειρά έχει η πλατεία απέναντι από τον ΟΑΕΔ όπου σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει ο καθαρισμός της. Παράλληλα, ξεκίνησε και μία παρέμβαση στο Κορακόνερο όπου γίνεται βάψιμο στις κολώνες, καθαρισμός και αντικατάσταση φωτισμού.

Θα ακολουθήσουν το πάρκο του Ορφέα στην οδό Θεμιστοκλέους Σοφούλη (σ.σ. Αραπάκι) καθώς και μία παρέμβαση στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής (σ.σ. στο Σαν Φραγκίσκο) από την Υπηρεσία Πρασίνου. Μάλιστα, ήδη έχουν πιάσει δουλειά σιδεράδες, μαραγκοί και ηλεκτρολόγοι προκειμένου να γίνει μία ολοκληρωμένη παρέμβαση αφού τα τελευταία χρόνια το άλλοτε πανέμορφο πάρκο μοιάζει να έχει υποβαθμιστεί.

Οι παραπάνω παρεμβάσεις αποδεικνύουν ότι δεν χρειάζονται πάντα πολλά χρήματα για να βελτιώσουμε το περιβάλλον που ζούμε.