Γιάννης Καμπούρης: «Νίκη σε φιλικό; Ξεχάστε τη... χθες»

Έχοντας κατά νου την αντίστοιχη περσινή εποχή, που η ομάδα του πήγαινε στα φιλικά παιχνίδια από νίκη σε νίκη για να κινδυνέψει, στα επίσημα, με υποβιβασμό, το πρώτο πράγμα που έσπευσε να ζητήσει ο Γιάννης Καμπούρης από τους ποδοσφαιριστές του, μετά το τέλος του σαββατιάτικου αγώνα με τον Απόλλωνα Καλυθιών, ήταν η διαγραφή από το μυαλό τους του υπέρ τους 3-2 και η προσήλωση στα σημαντικά της τρέχουσας περιόδου.

«Είχαμε καλή αντίδραση, είμαστε καλά, όμως έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο και πολλά πράγματα να διορθώσουμε.

Είτε κερδίζαμε, είτε χάναμε, δεν άλλαζε κάτι. Εργαζόμαστε για να αποκτήσουμε ομοιογένεια και να παίζουμε βάσει της τακτικής», σημείωσε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», που θα έχει την ευκαιρία να δει περισσότερα στο προγραμματισμένο για αύριο, νέο φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο την Κατταβιά στο νέο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» (θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα).

Ο Γιάννης Καμπούρης αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τον Τριαντάφυλλο Καμπούρη, ο οποίος αποθεραπεύτηκε, όχι όμως και τον Βαγγέλη Τριανταφυλλίδη. Ο 20χρονος επιθετικός ζήτησε να αποχωρήσει και από τη στιγμή που η διοίκηση των Βατενών δεν είχε αντίρρηση, ο ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν.