Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Run Greece

Συνεχίζονται οι εγγραφές μέσω του run-greece.gr για τους αγώνες 5, 10χλμ., αλλά και των 1000μ. μαθητών δημοτικών σχολείων ενταγμένους στο Run Greece της Ρόδου την Κυριακή 1η Οκτωβρίου. Από τις 25 Αυγούστου πάντως, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώνουν τις σχετικές αιτήσεις σε ένα από τα δύο παρακάτω σημεία:

- Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, Βύρωνος 1, Δημοτικό Στάδιο Ρόδου "Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ" (11.00 - 14.00 & 17.00 - 20.00)
- Πεζόδρομος Πλαστήρα (Τράπεζα Ελλάδος - έναντι ΑΚΤΑΙΟΝ, 11.00 - 14.00 & 18.00 - 20.00)

Για το κέντρο εγγραφών

Το Κέντρο Εγγραφών των αγώνων RUN GREECE ΡΟΔΟΣ από όπου όλοι οι εγγεγραμμένοι δρομείς για τους αγώνες της πόλης της Ρόδου (Αγώνες 5 & 10χλμ και Αγώνας Παιδιών) θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους, θα φιλοξενηθεί στο Ξενοδοχείο BEST WESTERN RHODES PLAZA το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 10.00 έως τις 20.00.

Είναι σημαντικό όλοι οι δρομείς να φροντίσουν για την έγκαιρη παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 (εντός των αναγραφόμενων ωρών), καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στον αγώνα!

Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η συμμέτοχη στον αγώνα χωρίς τον απαιτούμενο αριθμό.


Παραλαβή του αριθμού συμμετοχής

Για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής κάθε δρομέα είναι απαραίτητη η προσκόμιση ταυτότητας (ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου, πχ. διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κλπ.) και η επίδειξη του email με τον αριθμό συμμετοχής, για όσους δρομείς έχουν δηλώσει την ηλεκτρονική διεύθυνση (email) τους.

Για τον δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στη περίπτωση αυτή, το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία απλή φωτοτυπία της ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου του εγγεγραμμένου δρομέα και αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα. Διαφορετικά δεν είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής σε καμία περίπτωση.

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής για τον Αγώνα Παιδιών γίνεται μόνο από τους κηδεμόνες των παιδιών. Αριθμοί Συμμετοχής δεν δίνονται σε παιδιά χωρίς τη συνοδεία των κηδεμόνων τους.

Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής Ομαδικών Εγγραφών Σχολείων (ομαδική εγγραφή μαθητών του σχολείου) μπορεί να γίνει από έναν εκπρόσωπο του σχολείου ο οποίος θα έχει μαζί του λίστα με τα ονόματα και τους αριθμούς συμμετοχής των παιδιών της ομάδας του σχολείου. Οι επικεφαλής των ομάδων θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν προ-ενημερώσει σχετικά τα μέλη τους σε περίπτωση ομαδικής παραλαβής.