Ιπποκράτης: Ανακοινώνει συνεργάτες αλλά όχι μεταγραφές

Ιπποκράτης: Ανακοινώνει συνεργάτες αλλά όχι μεταγραφές

Ιπποκράτης: Ανακοινώνει συνεργάτες αλλά όχι μεταγραφές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 201 ΦΟΡΕΣ

Τον βοηθό του νέου προπονητή της ανδρικής ομάδας, Χάρη Κουλουριώτη, ανακοίνωσε ο Ιπποκράτης και δε θα είναι άλλος από τον Πάρη Χατζηδαυίδ.

Ωστόσο, πλησιάζει προς το τέλος του και ο Αύγουστος και οι νεοφώτιστοι δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα καμία μεταγραφή, πλην του νεαρού Γερογιάννη.

Αναλυτικά: «Η Διοίκηση του συλλόγου μας συνεχίζει να στελεχώνει την ομάδα μας, που θ’ αγωνιστεί στη Β’ Εθνική, με συνεργάτες που θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων μας.

Είμαστε, λοιπόν, στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον καθηγητή φυσικής αγωγής, κ. ΧΑΤΖΗΔΑΥΙΔ ΠΑΡΙ, ο οποίος θα είναι ο συνεργάτης του προπονητή μας, κ. ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΧΑΡΗ, στην αντρική ομάδα.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και την οικογένεια του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ και του ευχόμαστε καλή δύναμη για το έργο που αναλαμβάνει».

Εξάλλου, οι Κώοι έθεσαν από χθες την έναρξη λειτουργίας των ακαδημιών τους, οι προπονήσεις των οποίων θ’ αρχίσουν στις 10 Σεπτέμβρη, σε εγκαταστάσεις που θα γνωστοποιηθούν εν καιρώ δεδομένου του λουκέτου στο κλειστό: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των ακαδημιών μας από σήμερα (σ.σ. χθες) 22/08 για την περίοδο 2017-2018.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Κυριακή 10/09, σε γήπεδα που θα μας ανακοινώσει η δημοτική αρχή, λόγω του προβλήματος που τέθηκε μετά τις καταστροφές που άφησε πίσω ο σεισμός της 21ης Ιουλίου.

Σκοπός της ακαδημίας είναι μέσα από την οργάνωση και το μεράκι των ανθρώπων που εμπλέκονται στο διοικητικό και τεχνικό επιτελείο να προσφέρουν αθλητική, μπασκετική φιλοσοφία και κουλτούρα στα παιδιά, χτίζοντας παράλληλα την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τους.

Για εγγραφές στα γραφεία του συλλόγου μας. Ώρες και ημέρες λειτουργίας:

Δευτέρα 17:30-20:00, Τετάρτη 9:00-13:00, Παρασκευή 17:30-20:00, Σάββατο 9:00-13:00. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6944688711, 6982052426, γραφείο 2242116345.

Σας περιμένουμε για μια μαγική χρονιά!!».

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου