Η δημιουργία απαιτεί σοβαρότητα στον Ιάλυσο

Η προσπάθεια για την δημιουργία του Ιάλυσου, που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας συνεχίζεται. Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν πολύ με τους ποδοσφαιριστές τους, προκειμένου να φτάσουν τους παίκτες στο επίπεδο που θέλουν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά και μέσα από τα φιλικά να αποκτήσει η ομάδα  την ομοιογένεια που πρέπει, και την εικόνα του συνόλου που θέλουν Διοίκηση και τεχνική ηγεσία.

Αξίζει να σημειωθεί, πώς χθες οι ερυθροκίτρινοι είχαν στο πρόγραμμα τους πρωινή προπόνηση και ξεκουράστηκαν το απόγευμα, ενώ για σήμερα έχει προγραμματισθεί διπλή.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα με τραυματισμούς ή απουσίες από τις προπονήσεις και δείχνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την διάθεση των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις.
Το επόμενο φιλικό πάντως, θα δοθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας . Ο Ιάλυσος θα φιλοξενηθεί από την Ρόδο σε ένα αρκετά ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι, απ’ όπου οι δυο προπονητές μπορούν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. Το ματς θα αρχίσει  στις 18.00 κι αναμένεται να το παρακολουθήσει αρκετός κόσμος και των δυο πλευρών, μιας και οι ομάδες που μας εκπροσωπούν στην Γ΄Εθνική βρίσκονται σε επίπεδο μονταρίσματος.

Στον Ιάλυσο πάντως είναι οι πάντες ικανοποιημένοι, μιας και γίνεται πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία που θα φανεί πολύ σύντομα ενώ οι επιλογές σε ότι αφορά τις μεταγραφές είναι πολύ καλές, γεγονός που φαίνεται ακόμα και στις προπονήσεις.