Προσφορές από χορηγούς περιμένει η ΕΠΣΔ

Ανοιχτή σε προσφορές από υποψήφιους χορηγούς, που  ενδιαφέρονται να διαφημιστούν μέσω των διοργανώσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου, είναι η ΕΠΣΔ. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:  

 «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018, στο πλαίσιο στήριξης των ποδοσφαιρικών Σωματείων της Δύναμης της, απευθύνεται σε επιχειρήσεις για τις προσφορές τους, για το σκοπό αυτό.

Επιχειρηματικοί κλάδοι που μπορούν να αποστείλουν προσφορές για την πραγματοποίηση του σκοπού, είναι ενδεικτικά στα ακόλουθα αντικείμενα: Αθλητικά είδη, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Τουριστικά Λεωφορεία, Ναυτιλιακές Εταιρείες, Ασφαλιστικές εταιρείες, από όλο το Νομό. Οι επιχειρήσεις στέλνοντας την προσφορά τους, μπορούν να διεκδικήσουν τις ονομασίες των Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και της μπάλας Πρωταθλήματος της Περιόδου 2017-2018.
Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αποστείλουν τις προσφορές τους έως τις 04-09-2017 στο email της ΕΠΣΔ, epsdod@hotmail.com».

Σημειώνεται, πως η ναυτιλιακή εταιρία Blue Star Ferries παραμένει χορηγός του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.