Διακρίθηκε μαθήτρια του δημοτικού σχολείου Νισύρου

Ο Δήμος Νισυρίων αισθάνεται υπερηφάνεια για τις επιτυχίες της μαθήτριας της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μανδρακίου Νισύρου, Άννα Μαρία Θεοδώρου που κατέκτησε την πρώτη θέση, στην κατηγορία « Καλύτερη Ατομική Συμμετοχή  εκτός Αττικής» ανάμεσα σε παιδιά της Στ΄ τάξης ιδιωτικών και δημόσιων σχολείων Ελλάδας και Κύπρου!

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άννα-Μαρία συμμετείχε  στο διαγωνισμό «Βιλιοδρομίες»  για τρίτη συνεχή χρονιά έχοντας  κατακτήσει την πρώτη θέση όλου του διαγωνισμού - λαμβάνοντας μάλιστα Αριστείο-  όταν ήταν στην Δ΄ Δημοτικού και την πρώτη θέση όταν ήταν στην Ε΄ Δημοτικού, σε ατομικό επίπεδο. Είναι μάλιστα η πρώτη μαθήτρια που καταφέρνει να κατακτήσει την πρώτη θέση για τρείς συνεχόμενες  χρονιές, στην 19χρονη πορεία του διαγωνισμού.!  Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή στα μέσα Δεκεμβρίου στο Πλανητάριο στην Αθήνα.

Η Άννα –Μαρία διακρίθηκε επίσης στον 4ο  Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό Διηγήματος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας, κατακτώντας την Πρώτη θέση στην κατηγορία «Παιδικά» , γράφοντας το διήγημα με τίτλο «Αξέχαστες Διακοπές» που διηγείται τις διακοπές δύο διδύμων αδερφών στη Νίσυρο και τη γνωριμία με παιδιά του νησιού αλλά και με μια παρέα παιδιών προσφύγων οι οποίοι έφτασαν στο νησί με το κύμα των προσφύγων. Στον παρακάτω ιστότοπο ανακοινώνονται τα αποτελέσματα. Κάθε χρόνο πάνω από 100 συγγραφείς (φέτος 138) εμπιστεύονται τα γραπτά τους στην κριτική επιτροπή, η οποία τα αξιολογεί γνωρίζοντας μόνο το φύλο και την ηλικία του συγγραφέα.
http://www.geitonas.edu.gr/uploads/2/7/2/9/27298113/vivliodromies_2017_apotelesmata.pdf