Το ματς κρίθηκε στο φάουλ του Σκόρπου!

Δυνατό τεστ προετοιμασίας έδωσαν στην Παστίδα, ο Αστέρας με τον νεοφώτιστο Διγενή. Η ομάδα του Κώστα Πάττα ήταν τελικά η νικήτρια με σκορ 1-0, στο οποίο όμως δεν ικανοποίησε παρά την νίκη της.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν σημεία κόπωσης από τις συνεχείς προπονήσεις, γεγονός που τους εξωθούσαν σε λάθη, από τα οποία δεν έβγαιναν ολοκληρωμένες επιθέσεις και δεν απειλούσαν σωστά την αντίπαλη περιοχή. Ο Αστέρας έδειξε πως χρειάζεται ακόμα χρόνο για να δημιουργηθεί η ομάδα που θέλει ο προπονητής του.  

Αντίθετα με τον Αστέρα, η ομάδα του Σάσα Γιόνονιτς είχε καλή παρουσία στο χθεσινό φιλικό. Δημιούργησε ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία που χάθηκαν, είχε δοκάρια κι ο κόουτς της ομάδας,   είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενα νέα παιδιά και να κρατήσει πολλά θετικά στοιχεία, καθώς ήταν ένα θετικό τεστ για την ομάδα των Κοσκινού.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την συνάντηση, σημείωσε στο 58΄ο Σκόρπος με απευθείας εκτέλεση φάουλ (1-0)

Οι ομάδες:
ΑΣΤΕΡΑΣ Π: Ροδανάκης, Παγκράτης, Καρύδης, Χαριτάκης, Αποστολάτος,Ισκάς, Αμπντουλάϊ, Κυρίτσης, Στεργιόπουλος, Γιαννακόπουλος, Σκόρπος.
Ο Κώστας Πάττας χρησιμοποίησε ακόμα στο β΄μέρος τους Πολυχρόνη, Αλάβανο, Παπαμιχαήλ Ρ., Παπαμιχαήλ Μ., Κορκίδα, Λεωνίδου, Σιδηρόπουλο, Αυγενικού Στ. και Θεοδώρου.
ΔΙΓΕΝΗΣ: Τσαβαρής, Χωρίτης, Μοσκιού, Αλαχούζος, Παπασταματης, Μικκιού, Χουτεσιώτης, Κετσές, Ασίζ, Τσιμπιζίδης και Διακάκης.

Στο β΄ημίχρονο αγωνίσθηκαν για την ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς οι Χατζηνικόλας, Κούτσι, Δραμουντανής, Αντωνίου και ο Μανωλάγκας.

Το επόμενο τεστ και για τις δυο ομάδες είναι το ερχόμενο Σάββατο, με τον Αστέρα Π. να παίζει με τον Διαγόρα Βατίου και τον Διγενή να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Καλυθιών.