Για δοκιμή στον Ατρόμητο ο Κατσουρός του Αστέρα

Με την ευχή να είναι όσο τυχερός χρειάζεται, για να πιάσει την ευκαιρία από τα «μαλλιά» και να αρχίζει να ζει το όνειρό του, αποχαιρετούν οι άνθρωποι του ΑστέραΜασσάρων, τον Μανώλη Κατσουρό. Ο ταλαντούχος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε το 2004), παρακολουθείται εδώ και καιρό από το προπονητικό επιτελείο του Ατρόμητου Αθηνών, τα μέλη του οποίου και έκριναν πως είναι πλέον έτοιμος να κάνει το ταξίδι στην Αθήνα προκειμένου να δοκιμαστεί,  για ένα δεκαήμερο. Ο Μανώλης Κατσουρός είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών του Αστέρα. 

«Τρέχουν» για την τελευταία εκδήλωση

 Την τελευταία και μεγαλύτερη καλοκαιρινή εκδήλωσή του διοργανώνει τη Δευτέρα,28 Αυγούστου, ο Αστέρας Μασσάρων. Ο σύλλογος θα στήσει στο στέκι του στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννη, όπου διεξάγεται το ομώνυμο πανηγύρι και ταυτόχρονα η καθιερωμένη  «Γιορτή του Πορτοκαλιού».

 Την επόμενη μέρα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της κοινότητας η πρώτη συνάντηση γνωριμίας των παραγόντων της διοίκησης, των μελών του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών. Οι τελευταίοι θα παραλάβουν το αθλητικό υλικό τους και θα ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας, η οποία θα ξεκινήσει την Τετάρτη, 30 Αυγούστου. Στην «πρώτη» έχουν προσκληθεί όλοι οι διατελέσαντες πρόεδροι του συλλόγου.