“Κώος” κι επίσημα ο Λεκάκης

Μετά τον 18χρονο Γερογιάννη, ο Ιπποκράτης προχώρησε στην πρώτη επίσημη ανακοίνωση μεταγραφής βασικού παίκτη για το νέο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας.

Οι νεοφώτιστοι ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον 27χρονο Γιάννη Λεκάκη, πρώην παίκτη του Παγκρατίου.
Συγκεκριμένα: «Η Διοίκηση του συλλόγου μας στελεχώνει την ομάδα μας που θα αγωνιστεί στη Β΄ Εθνική με αθλητές που θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων μας.

Είμαστε, λοιπόν, στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμφωνία μας με τον αθλητή ΛΕΚΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018.

Πρόκειται για έναν έμπειρο αθλητή ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι με το Παγκράτι στην Α2. Είναι 27 ετών κι έχει συμμετοχές σε ομάδες της Α2 αλλά και Α1. Αγωνίζεται ως FORWARD.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και την οικογένεια του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ και του ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και επίτευξη όλων των προσωπικών του στόχων παράλληλα με τους στόχους της ομάδας μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λεκάκης έχει ύψος 1.97μ. και πέρσι στο Παγκράτι είχε συμπαίκτη τον πρώην αθλητή του Ιπποκράτη, Ανδρέα Σκούφη. Αυτό που επίσης δεν αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση είναι ότι ο αθλητής ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού και αφού έκανε ένα πέρασμα ως έφηβος από Μίλωνα και Παπάγου, πήγε για σπουδές στην Αμερική και συμμετείχε στο κολλεγιακό πρωτάθλημα αρχικά με το Florida State College και εν συνεχεία με τους Rochester Warriors (Michigan). Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, έπαιξε στα Τρίκαλα (Α1).