Στο δρόμο προς το Όμνιουμ...

Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όμνιουμ, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο την 9η Σεπτεμβρίου με μειωμένα αγωνίσματα από την ΕΟΠ και όχι τον Οκτώβριο, παρά τον αρχικό προγραμματισμό του.  Στους αγώνες αυτούς θα λάβουν μέρος και Ροδίτες ποδηλάτες, με τα σωματεία να έχουν προθεσμία έως και τις 4 Σεπτεμβρίου για να αποστείλουν τις δηλώσεις συμμετοχής.

Η σειρά των αγωνισμάτων στο φετινό Όμνιουμ:
 
1. Αγώνας Σκρατς, ως ακολούθως :
10 χλμ για Άνδρες Ελίτ
7,5 χλμ για Γυναίκες Ελίτ
7,5 χλμ για Έφηβους
5 χλμ για Νεανίδες, Παίδες, Κορασίδες
2. Αγώνας Τέμπο, ως ακολούθως :

10 χλμ για Άνδρες Ελίτ
7,5 χλμ για Γυναίκες Ελίτ
7,5 χλμ για Έφηβους
5 χλμ για Νεανίδες, Παίδες, Κορασίδες
3. Αγώνας με Αποκλεισμό.

4. Αγώνας Πόντων, ως ακολούθως:

25 χλμ για Άνδρες Ελίτ
20 χλμ για Γυναίκες Ελίτ
20 χλμ για Έφηβους
15 χλμ για Νεανίδες,
10 χλμ για Παίδες, Κορασίδες

Οι δηλώσεις Συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι και την Δευτέρα 04/09/2017, και ώρα 14:00 μμ, στο e-mail της Ομοσπονδίας eopbike@otenet.gr, στο επισυναπτόμενο έντυπο συμμετοχής.
Στις δηλώσεις συμμετοχής θα φαίνεται με ευκρίνεια, το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου, το UCI ID και η ακριβής ημερομηνία γέννησης του αθλητή -τριας. Επίσης θα αναφέρεται και ο Αρχηγός - Συνοδός κάθε σωματείου.
Οποιος αθλητής δεν διαθέτει UCI ID, στοιχείο απαραίτητο για την αποστολή και ανάρτηση των αποτελεσμάτων στην UCI, θα πρέπει να φροντίσει να τον προμηθευτεί από την Στατιστική Υπηρεσία της Ε.Ο.Ποδηλασίας.
Σωματείο, που δεν θα συμπληρώσει την επίσημη φόρμα συμμετοχής των αγώνων, δεν θα λάβει μέρος στους αγώνες.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Την Τρίτη 05/09/2017 το πρωί, τα σωματεία θα μπορούν να ενημερώνονται από την Ομοσπονδία, για το ποιες κατηγορίες έχουν συμπληρώσει τον ελάχιστο αριθμό συμμετεχόντων που απαιτείται για την διεξαγωγή των αγώνων, ώστε να προσαρμόσουν τον προγραμματισμό της μετακίνησης, διαμονής και διατροφής τους.
Πρόγραμμα Αγώνων: Επισυνάπτεται ενδεικτικό πρόγραμμα το όποιο θα τροποποιηθεί μετά την λήψη των δηλώσεων Συμμετοχής. Το πρόγραμμα θα οριστικοποιηθεί μετά το Τεχνικό Συνέδριο.
Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του αγώνα. Αρμόδιοι για την κατάρτιση και επισημοποίηση του προγράμματος του αγώνα καθώς και για ότι δεν προβλέπει η παρούσα προκήρυξη, είναι ο εκπρόσωπος της Τεχνικής Επιτροπής και ο Αλυτάρχης του αγώνα.