Νικητής ο Φοίβος στο φιλικό της Κρεμαστής !

Αρκετά ενδιαφέρον ήταν το φιλικό τεστ που έδωσαν χθες στο γήπεδο Κρεμαστής, ο Φοίβος με τον Ηρακλή Μαριτσών σε ένα ματς που διήρκεσε 70΄λεπτά, καθώς κατόπιν συνεννόησης των δυο πλευρών, τα ημίχρονα ήταν των 35΄λεπτών. Η ομάδα της Κρεμαστής νίκησε με 2-1 τον αντίπαλο της όντας πιο έτοιμη σαν σύνολο.

Ο Φοίβος καλύτερα στημένος στον αγωνιστικό χώρο, είχε καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι από τον αντίπαλο του κι έδειξε πώς είναι πιο καλά προετοιμασμένος αυτή την χρονική περίοδο, χωρίς αυτό να σημαίνει, πώς δεν θέλει δουλειά ακόμη σαν ομάδα, για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει ο Σάββας Ορφανίδης. 

Από την άλλη πλευρά ο Μιχάλης Πολίαςς, δοκίμασε σχήματα και τακτικές  με τις οποίες θέλει να αγωνίζεται ο φετινός Ηρακλής και σημείωσε πολλά πράγματα στο μπλοκάκι του, μιας και η ομάδα του δεν ικανοποίησε χθες. Και γι αυτόν όμως και τους παίκτες του, είναι νωρίς ακόμα. Φαίνεται πάντως πως πολλά έχουν αλλάξει στον Ηρακλή προς το καλύτερο και δεν θα πρέπει να βιαστεί κανείς να κρίνει από τώρα.

Τι έγινε στο ματς
Το 1-0 σημειώθηκε στο 20΄,καθώς συνδυάσθηκαν ωραία Ν. Ορφανίδης, Γκινής και Μόσχος. Ο Γκινής έβγαλε την παράλληλη σέντρα κι ο Μόσχος από κοντά έστειλε την μπάλα στα  δίχτυα

 Στο 48΄ο Ν. Ορφανίδης από κοντά πλάσαρε στο λάθος της άμυνας του Ηρακλή, για να γίνει έτσι το 2-0
Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 70΄. Ο Μπάρτζος έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον Θ. Λυριστή, που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα   

Οι ομάδες χρησιμοποίησαν τους κάτωθι ποδοσφαιριστές:
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Σωκρ. Ορφανίδης, Θεοδοσίου, Ν. Ορφανίδης, Τζιβίλογλου, Καραγεωργίου, Μόσχος, Καλημέρης, Χατζησάββας , Γκινής, Στεφανίδης (15΄λ.τ. Κυπριώτης)

Στο β΄μέρος χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι Ταφάνι, Μήλιος, Καστρινάκης και Μπιλιάς  
ΗΡΑΚΛΗΣ Μ:Χειμωνεττος, Τσούφιος, Φελεγκάκης,Μπάρτζος, Λολάκης, Φελεσάκης, Μπιλιάς, Παπακωσταντής, Βασιλώττος Χ., Λυριστής Μ., Λυριστής Θ.
Για τον Ηρακλή αγωνίσθηκαν ακόμα στο β΄μέρος και οι Αναγνώστου, Λολάκης, Σαββιδάκης και Καρίκης    

Σημείωσε το δεύτερο αλλά ήταν μέσα και στο πρώτο γκολ της ομάδας του ο Νίκος Ορφανίδης (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Σημείωσε το δεύτερο αλλά ήταν μέσα και στο πρώτο γκολ της ομάδας του ο Νίκος Ορφανίδης (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)