Οι Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Κρήτης παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη βάσης εισαγωγής στις Τουριστικές Σχολές

Οι Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Κρήτης παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη βάσης εισαγωγής στις Τουριστικές Σχολές

Οι Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Κρήτης παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη βάσης εισαγωγής στις Τουριστικές Σχολές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1040 ΦΟΡΕΣ

Μεγάλοι πρωταγωνιστές στις Σχολές της τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που αφορούν τον Τουρισμό, οι ΑΣΤΕ Ρόδου και Κρήτης, οι οποίες παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες βάσεις εισαγωγής από όλα τα συναφή τμήματα των ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, ενώ σημειώνουν άνοδο, κάθε χρόνο. Οι συγκεκριμένες βάσεις, που ανακοινώθηκαν σήμερα, κυμαίνονται στα επίπεδα πολλών από τις περιζήτητες Σχολές.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Διευθυντής της ΑΣΤΕΡ απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα:

Με ιδιαίτερη χαρά συγχαίρουμε όλους τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης της Ρόδου.

Η ΑΣΤΕΡ ιδρύθηκε το 1956 και από τότε λειτουργεί ως μία αμιγώς ξενοδοχειακή Σχολή, στα πρότυπα της Ξενοδοχειακής Σχολής της Λοζάνης, ανήκει δε στο Υπουργείο Τουρισμού.

Οι απόφοιτοι της Σχολής, επί 60 χρόνια, στελεχώνουν και διευθύνουν τις μεγαλύτερες τουριστικές μονάδες της χώρας μας, αλλά και στο εξωτερικό και με την άρτια εκπαίδευσή τους, αναδεικνύουν την ΑΣΤΕΡ, σαν την πρώτη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης στη χώρα.

Η συμβολή των αποφοίτων της, είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξη της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, όχι μόνο γιατί στελεχώνουν τον τομέα της ξενοδοχείας (hospitality) με άριστα επαγγελματικά καταρτισμένο διευθυντικό προσωπικό, αλλά και γιατί συμβάλλουν στη στελέχωση των λοιπών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού, ενώ διορίζονται στο δημόσιο σε θέσεις ΤΕ.

Ο πτυχιούχος, διαθέτει τις απαραίτητες επιστημονικές και τεχνολογικές γνώσεις και δεξιότητες, ενώ είναι πρόθυμος και χαρούμενος να εξυπηρετεί, εξωστρεφής, κοινωνικός, πειθαρχημένος, επικοινωνιακός, με πάθος για απασχόληση στο χώρο της φιλοξενίας και με μέσο όρο επαγγελματικής αποκατάστασης τα 22 έτη.

Ευχόμαστε σε όλους τους νεοεισαχθέντες «Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους» και πιστεύουμε πως σε λίγο χρόνια, θα συγκαταλέγονται ανάμεσα στους επαγγελματίες, που τιμούν το όνομα της Σχολής.

Ο Διευθυντής

Κυριάκος Πετάκος

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές: Ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων

Αύξηση βάσεων στα περισσότερα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2023: Σε ποιες σχολές πέρασαν οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες

Πανελλαδικές: Ανακοινώνονται σήμερα οι βάσεις εισαγωγής

Πανελλαδικές 2023 - Σάρωσαν τα Ροδιτόπουλα σε επιτυχίες- Πώς έγραψαν οι μαθητές από τα σχολεία του νησιού μας

Πανελλαδικές: Αύριο στη μια οι ανακοινώσεις για τις βαθμολογίες

Πανελλαδικές 2023: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Από 15 έως 23 Ιουνίου η εγγραφή για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών