Αμυντικό ήθελε, αμυντικό βρήκε ο Απόλλων

Περισσότερες επιλογές για την αμυντική γραμμή της ομάδας του επιθυμούσε να έχει ο προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών,  Χρυσόστομος Χάσταλης, και η διοίκηση δεν του χάλασε το χατίρι, ερχόμενη σε συμφωνία με τον Ιωακείμ Καλαϊτζίδη. Τα τελευταία δύο χρόνια ο 20χρονος οπισθοφύλακας σπούδαζε στην Αθήνα, επέστρεψε στο νησί για να κάνει προετοιμασία με τον Αστέρα Παστίδας, στον οποίο ανήκε, ενώ μετά την πρόσφατη αποχώρησή του δεν άργησε να βρει ομάδα, εντασσόμενος στο δυναμικό των νεοφώτιστων.

Δεν αποκλείεται ο Καλαϊτζίδης να πάρει χρόνο συμμετοχής στο προγραμματισμένο για αύριο στις 5 το απόγευμα, φιλικό παιχνίδι του Απόλλωνα με το Διγενή στο γήπεδο Κοσκινού, στο οποίο αναμένεται να αγωνιστεί το σύνολο των ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στην προετοιμασία. Οι δε νεαροί θα παίξουν σήμερα στις Καλυθιές προπονητικό δίτερμα διάρκειας εξήντα λεπτών με τους αντίστοιχους του Άρη Αρχαγγέλου.

Ιωακείμ Καλαϊτζίδης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα. Ιωακείμ Καλαϊτζίδης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα.