Το φτωχό 2-1… φέρνει δουλειά!

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του συλλόγου της Κρεμαστής,  για την εν γένει εμφάνιση και την νίκη στο φιλικό με τον Φοίβο, αλλά όπως είπε κι ο προπονητής της ομάδας Σάββας Ορφανίδης …η δουλειά δεν σταματάει εδώ.

Ο κόουτς του Φοίβου με τους συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν πολύ με τους παίκτες τους  στον τομέα του τελειώματος των φάσεων, ούτως ώστε οι ευκαιρίες που δημιουργούνται από τους ίδιους, να μετατρέπονται σε γκολ .
Ο κόουτς του Φοίβου επανέλαβε για ακόμα μια φορά, πως  η ομάδα του θα είναι έτοιμη σε λίγες μέρες να ριχτεί στην μάχη της κατάκτησης του τίτλου της Α΄Κατηγορίας Blue Star Ferries.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κρεμαστής μεταξύ άλλων τόνισε:
« Είμαστε πάρα πολύ καλά. Νομίζω πώς για την εποχή είμαστε πολύ καλύτερα απ ότι περίμενα. Θεωρώ όμως πώς έχουμε ακόμα πολλή δουλειά στον δημιουργικό τομέα, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων. Δημιουργήσαμε και σε αυτό το φιλικό αρκετές φάσεις, που τις αφήσαμε μισές. Πιστεύω πάντως πώς σε μια βδομάδα θάμαστε έτοιμοι.»

Σε ότι αφορά το έμψυχο υλικό της ομάδας, η τεχνική ηγεσία έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα με τραυματισμούς παικτών της.
-Ο Στεφανίδης στο ξεκίνημα ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις ψηλά στον τετρακέφαλο και για προληπτικούς λόγους αντικαταστάθηκε .Μάλιστα χθες προφυλάχθηκε στην προπόνηση.

-Ο Παϊζάνος ξεκίνησε να μπαίνει σιγά σιγά στους ρυθμούς της ομάδας, αλλά όπως όλα δείχνουν, ούτε και το ερχόμενο Σάββατο στο φιλικό με την Δόξα Ψίνθου θα αγωνισθεί για προληπτικούς λόγους.
-Το ίδιο συμβαίνει και με τον Πανταζόπουλο, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις και χθες έτρεξε μόνος του

Ο Φοίβος έχει ακόμα προγραμματίσει για τις επόμενες μέρες, ακόμα δύο φιλικά.
-Το Σάββατο στην Κρεμαστή θα υποδεχθεί την Δόξα Ψίνθου και
-Την ερχόμενη Τετάρτη θα παίξει και πάλι στο γήπεδο της Κρεμαστής με την ομάδα της Κατταβιάς.

Ο Τόλης Παϊζάνος ανεβάζει σιγά σιγά στροφές στον Φοίβο  (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Ο Τόλης Παϊζάνος ανεβάζει σιγά σιγά στροφές στον Φοίβο (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)