Μεταγραφή  «ψήνει» ο Διαγόρας Βατίου

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να προχωρήσει ο Διαγόρας Βατίου σε μία ακόμα μεταγραφή. Με τους «κυανέρυθρους» προπονείται το τελευταίο διάστημα ο Μανώλης Ξενάκης, ο οποίος αγωνιζόταν στα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας  και στη Ρόδο βρέθηκε λόγω δουλειάς.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής καλύπτει όλες τις θέσεις της άμυνας, μπορεί να παίξει με άνεση και στη μεσαία γραμμή  και οι εντυπώσεις που αφήνει μέχρι στιγμής είναι άριστες.  Το κατά πόσο θα εκδώσει δελτίο στο Διαγόρα Βατίου και θα τον ενισχύσει στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα εξαρτηθεί από τις δικές του αποφάσεις σχετικά με παραμονή του στο νησί.  Πάντως, ο προπονητής Γιάννης Καμπούρης το επιθυμεί διακαώς.
                                          
Δουλειά με μικροπροβλήματα
Με οικογενειακό δίτερμα αντικατέστησε προχθές το ματαιωθέν φιλικό με την Κατταβιά ο Γιάννης Καμπούρης, ο οποίος είδε το Θανάση Παπουρδάνο να αποχωρεί με τράβηγμα στον προσαγωγό και το Δημήτρη Χαρτοφύλλη να προπονείται ατομικά, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ο δεύτερος θα επιστρέψει σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς δουλειάς, μιμούμενος το Γιάννη Έλληνα, που αντιμετώπισε-και ξεπέρασε-το ίδιο πρόβλημα.
Λογικά και εκτός απροόπτου, στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Παστίδα (αναμένεται να ξεκινήσει στις 5:30 το απόγευμα) χρόνο συμμετοχής θα πάρουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του τραυματία Παπουρδάνου.