Κυριακή πρωί το «MESOGEIOS Pista Challenge»

Ικανοποιητικές είναι οι συμμετοχές στον αγώνα ποδηλασίας ‘’MESOGEIOS Pista Challenge’’ που θα γίνει από τον «Μεσόγειος» στην πίστα του σταδίου «Διαγόρας» μεθαύριο Κυριακή ξεκινώντας στις 9 το πρωί.

Μετά το πέρας της αποστολής των δηλώσεων προς τους διοργανωτές, θα αγωνιστούν τελικώς αθλητές κι αθλήτριες από εφτά συλλόγους σε αρκετά αγωνίσματα εκτός του ατομικού πουρσουίτ λόγω μη συμπλήρωσης του ελάχιστου αριθμού ποδηλατών Ανδρών κι Εφήβων.

Η ανακοίνωση του «Μεσόγειος» για τη διοργάνωση:
«Μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής, ο αγώνας πίστας που διοργανώνει το σωματείο μας ,με την ονομασία ‘’MESOGEIOS Pista Challenge’’, θα διεξαχθεί με την συμμετοχή 25 αθλητών στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων, από τα σωματεία : Γ.Σ. Διαγόρας Ρόδου- Γ.Σ. Δύμης-Παναθηναϊκός .-Π.Α.Ο.Κ, Έλαφος Ρόδου, Ροδήλιος, Μεσόγειος.

Κατόπιν αυτού, το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται ως εξής:
9.00π.μ.  Flying Lap: Γυναίκες-παίδες-Κορασίδες: 32’
Άντρες-έφηβοι : 20’   

Pursuit 2000m.: Γυναίκες-Παίδες-Κορασίδες: 70’   
TEMPO RACE :   Άντρες-Έφηβοι)     15’    
Απονομές : Flying Lap- PURSUIT    15’

TEMPO RACE:  Γυναίκες-Παίδες-Κορασίδες:   12’
ΑΠΟΝΟΜΕΣ  ΤΕΜPO RACE  10’
 12.00π.μ.  ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ     

Επίσης , ενημερώνουμε, ότι λόγω  της μη συμπλήρωσης των απαιτούμενων συμμετοχών, στο αγώνισμα του ατομικού pursuit  Ανδρών και Εφήβων, το αγώνισμα δεν θα πραγματοποιηθεί. Επίσης, θα υπάρξει σύμπτυξη και κοινή κατάταξη αλλά διαφορετική απονομή στις κατηγορίες  Ανδρών- Εφήβων  και  Παίδων-Γυναικών και Κορασίδων .

Τεχνικό συνέδριο: 08.00πμ
Η γραμματεία του αγώνα, για την παραλαβή αριθμών και starting list θα λειτουργεί από της 08.00π.μ.
Οι λίστες εκκίνησης για τα χρονομετρημένα αγωνίσματα, θα ανακοινωθούν!»