Στα Γιάννενα ο Χρύσης

Αφού συνέβαλλε στην άνοδο του Ιπποκράτη στη Β’ εθνική και αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στην Κω, ο Αντώνης Χρύσης ήταν πλέον έτοιμος να «ανοίξει πάλι τα φτερά» του και να αγωνιστεί σε ομάδα εκτός Δωδεκανήσου.

Νέος σταθμός στην καριέρα του είναι τα Γιάννενα και το Ioannina Basketball Club (IBC) το οποίο θα αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα.
«Σε μια σημαντική προσθήκη προχώρησε η ομάδα μας, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Αντώνη Χρύση. Ο 27χρονος αθλητής (γεν.1990) έχει ύψος 2.01μ. κι αγωνίζεται στις θέσεις 2 έως 4.
Η απόκτησή του αποτελεί μεγάλη ενίσχυση για το ρόστερ της ομάδας μας, μιας και πρόκειται για έναν πολυδιάστατο αθλητή που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ.
Ο Αντώνης Χρύσης στο παρελθόν έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Διαγόρα Ρόδου (Β’ Εθνική), Ζάκυνθο (Γ’ Εθνική), Βόνιτσα (Γ’ Εθνική), Ηρόδοτο (Γ’ Εθνική), Κορωπί (Β’ Εθνική) ενώ την προηγούμενη χρονιά πανηγύρισε, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο, την άνοδο στη Β’ Εθνική με την ομάδα του Ιπποκράτη Κω.
Αντώνη καλώς ήρθες, σου ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη».