Σύσκεψη για τα μίνι

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί, εν τέλει, το ραντεβού των σωματείων μπάσκετ της Ρόδου με την υπεύθυνη του τουρνουά μίνι της Τοπικής Επιτροπής, κ. Ελένη Κόκκινου, προκειμένου να συζητηθούν λεπτομέρειες για τη νέα διοργάνωση η οποία – εκτός απροόπτου – θα ξεκινήσει μέσα στο Σεπτέμβριο.

Η περσινή διεξαγωγή του τουρνουά μίνι είχε προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις, δεδομένου ότι το προγραμματισμένο πρωτάθλημα ακυρώθηκε, στη συνέχεια μετατράπηκε σε τουρνουά και ξεκίνησε το Φεβρουάριο. Οι συμμετοχές ήταν σχετικά λίγες, οι ομάδες χωρίστηκαν σε τρεις ομίλους (Ρόδου, Κω και Καλύμνου) ενώ είχαμε και ορισμένα θεματάκια με τα γήπεδα.

Προκειμένου να αποφευχθούν φέτος ανάλογα προβλήματα και με θέληση να γίνει ακόμη καλύτερη η διοργάνωση, η κ. Κόκκινου περιμένει σήμερα το μεσημέρι (13.00’) στα γραφεία της Τοπικής Επιτροπής τους εκπροσώπους των σωματείων που θα κατεβάσουν ομάδα μίνι για να συζητήσουν όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται ότι πρόθεση συμμετοχής στο τουρνουά μίνι έχουν δηλώσει δεκατέσσερις ομάδες. Μένει να δούμε αν θα ισχύσει και φέτος η συμμετοχή ενός σωματείου με δύο τμήματα (Κολοσσός και Διαγόρας θέλουν να κατεβάσουν ομάδα Α’ και Β’), ποιες ηλικίες αφορά η κατηγορία (πέρσι υπήρξε μπέρδεμα με τα έτη γέννησης που λογίζονταν ως μίνι) και φυσικά αν θ’ αλλάξει κάτι στο σύστημα διεξαγωγής.
Τα σωματεία ενδέχεται να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις.