Για τριπλή «ένεση» ποιότητας ψάχνει η Ρόδος

Έχοντας πλέον μία αρκετά καλή εικόνα για τα συν και τα πλην της ομάδας, μετά και το προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με το Διαγόρα, οι άνθρωποι της Ρόδου επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους αφ’ ενός στο μοντάρισμα του βασικού κορμού, αφ’ ετέρου δε στην ενίσχυσή του με τουλάχιστον τρεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά.

 Η ανάγκες δείχνουν να είναι συγκεκριμένες. Τα «ελάφια» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός έμπειρου επιτελικού μέσου που θα βοηθήσει τη δημιουργία τους, ενός ακραίου μεσοεπιθετικού, καθώς κι ενός ακόμα αμυντικού μέσου.    

                                             Νέο δυνατό φιλικό την Κυριακή

   Άλλο ένα τεστ υψηλού βαθμού δυσκολίας, ως εκ τούτου και ιδιαίτερα χρήσιμο, περιμένει την Κυριακή τη Ρόδο, η οποία θα υποδεχθεί στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο τον Ιάλυσο. Ο τεχνικός Πάρης Ανδράλας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, καθώς ακόμα και ο προερχόμενος από τραυματισμό Μανώλης Ευγενικός έχει ανεβάσει «στροφές» και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί.

 Χθες τα «ελάφια» προπονήθηκαν το απόγευμα στο βοηθητικό (οι βασικοί του αγώνα με το Διαγόρα δούλεψαν πιο χαλαρά), το σημερινό πρόγραμμα προβλέπει τη διεξαγωγή πρωινής προπόνησης στο γήπεδο των Καλυθιών, ενώ άλλη μία θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου.