Οριστικό «διαζύγιο» με Πεταυράκη!

Τελικά παρά τις προσπάθειες και των δυο πλευρών, χώρισαν οι δρόμοι του Τσαμπίκου Πεταυράκη και του Διαγόρα .Ο 26χρονος αρχηγός του γηραιού, πρόσφερε πολλά την περυσινή σαιζόν στον σύλλογο, πανηγυρίζοντας κατάκτηση σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας μάλιστα 30 συμμετοχές και στους δυο θεσμούς.  

Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις όμως, τον ανάγκασαν να βγει εκτός ρυθμών και να μην μπορεί να παρακολουθήσει αυτούς  της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Οι δυο πλευρές προσπάθησαν να βρουν την χρυσή τομή, καθώς και οι δυο ήθελαν την συνεργασία, αλλά …δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Έτσι ο γηραιός της πόλης μας χθες με μια λιτή ανακοίνωση ανήγγειλε το τέλος αυτής της συνεργασίας.

Αναλυτικά:

«Ο Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Τσαμπίκο Πεταυράκη, που πλέον είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί την επόμενη μέρα της αθλητικής του καριέρας.»

Στο μεταξύ η προσπάθεια μεταγραφικής ενίσχυσης συνεχίζεται στον γηραιό, ο οποίος θέλει να μεγαλώσει κι άλλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας . Είναι αλήθεια πώς έγινε επαφή  με τον Βελλίνη, αλλά μέχρι χθες δεν είχε ανακοινωθεί κάτι συγκεκριμένο από τον επίσημο Διαγόρα

Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί, πώς δεν υπήρξε μέχρι χθες ανακοίνωση ούτε για τον Αλέξανδρο Μαργαρίτη, ούτε και για τους δυο Βραζιλιάνους που προπονούνται με την ομάδα , με τον Ούγκο μάλιστα να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις, χωρίς καμία από τις περιπτώσεις να έχουν προχωρήσει. Όπως έγινε γνωστό είναι θέμα προσαρμογής  αλλά και γραφειοκρατίας σε ότι αφορά τους δυο Βραζιλιάνους.