Νέος προπονητής στον ΑΣΤΙΡ ο Ράδος

Ο νέος προπονητής στην ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου του ΑΣΤΙΡ είναι ο Ευθύμιος Ράδος, κάτοχος του διπλώματος UEFA C’, όπως ανακοινώθηκε χθες επισήμως από το σύλλογο της Ιαλυσού. Να σημειωθεί πως ο ΑΣΤΙΡ συμμετέχει στη Β’ Εθνική, θέλοντας με τον Ευθύμιο Ράδο στον πάγκο του να πετύχει τους στόχους του τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Ευθύμιος Ράδος, ο οποίος πιάνει ήδη δουλειά με στόχο τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας, ικανής να πετύχει τους στόχους της , στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής του γυναικείου ποδόσφαιρου.

Ο Ευθύμιος Ράδος γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1982 στη Ρόδο και είναι κάτοχος του διπλώματος προπονητή UEFA C’. Υπήρξε ποδοσφαιριστής σε πολλές ομάδες της Ρόδου και της Ε.Π.Σ.Δ. και ήταν βοηθός προπονητή την τελευταία αγωνιστική περίοδο στον Ευαγόρα Ρόδου.

Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. καλωσορίζει τον Ευθύμιο Ράδο στην οικογένεια του και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες»

Ο προπονητής, Ευθύμιος Ραδος με την πρόεδρο, Πόπη Καλτέκη και το μέλος του ΔΣ, Ξανθίππη Δελαπόρτα.Ο προπονητής, Ευθύμιος Ραδος με την πρόεδρο, Πόπη Καλτέκη και το μέλος του ΔΣ, Ξανθίππη Δελαπόρτα.