Οικογενειακή επιτυχία με πρωτιές!

Οικογενειακή επιτυχία με πρωτιές!

Οικογενειακή επιτυχία με πρωτιές!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4186 ΦΟΡΕΣ

Ιδιαίτερη μέρα η χθεσινή για την οικογένεια Ιωάννη Μπαρδάνη αφού και τα δύο παιδιά της (δίδυμα) κατάφεραν όχι μόνο να πετύχουν ιδιαίτερα υψηλές βαθμολογίες στις εξετάσεις αλλά και να πετύχουν τους στόχους τους!

Ο Μανώλης Μπαρδάνης του Ιωάννη και της Μαρίας συγκέντρωσε 19.147 μόρια και εισήχθη 2ος στο τμήμα Βιολογίας Αθηνών, ενώ η αδελφή του Ειρήνη – Δέσποινα με 18.560 «μπήκε» στη Φαρμακευτική σχολή Αθηνών. Και τα δύο παιδιά φοιτούν στο 2ο ΓΕΛ Ρόδου (Καζούλλειο) και μιλώντας στη «Ροδιακή» δεν έκρυψαν τη χαρά τους αλλά και την ικανοποίηση τους για αυτή τη … διπλή τους επιτυχία!

«Όλοι κουραστήκαμε, ήταν μία ψυχοφθόρα διαδικασία, έδωσα όμως το 100% του εαυτού μου και αυτό που κατάλαβα είναι πως χρειάζεται να αγωνιστείς για να πετύχεις. Διάβασμα με πρόγραμμα χωρίς υπερβολές. Δεν αφήνουμε τίποτα και κυρίως την προσπάθεια» είπε ο Μανώλης.

Η αδελφή του Ειρήνη – Δέσποινα πάλι, δηλώνει ικανοποιημένη αφού στόχος της ήταν η Φαρμακευτική, τον οποίο και έχει πετύχει!

Και εκείνη συμφωνεί με τον αδελφό της ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά με αρκετό διάβασμα, όμως διευκρινίζει ότι τελικά δεν στερήθηκε και πολλά και αρκεί να αφοσιωθείς σε αυτό που κάνεις για να πετύχεις!
«Είναι μία χρονιά που αξίζει να κουραστείς, ακόμη και να «χάσεις» πράγματα από τη καθημερινότητα του, γιατί μόνο έτσι στο τέλος θα ανταμειφθείς»!

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές: Ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων

Αύξηση βάσεων στα περισσότερα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2023: Σε ποιες σχολές πέρασαν οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες

Πανελλαδικές: Ανακοινώνονται σήμερα οι βάσεις εισαγωγής

Πανελλαδικές 2023 - Σάρωσαν τα Ροδιτόπουλα σε επιτυχίες- Πώς έγραψαν οι μαθητές από τα σχολεία του νησιού μας

Πανελλαδικές: Αύριο στη μια οι ανακοινώσεις για τις βαθμολογίες

Πανελλαδικές 2023: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Από 15 έως 23 Ιουνίου η εγγραφή για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών