Μεγάλη ποσότητα τροφίμων προσέφεραν επιχειρηματίες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

    Μεγάλη ποσότητα τροφίμων προσέφερε το ξενοδοχείο "Διόνυσος" και το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η διοίκηση του Δημοτικού Οργανισμόυ Πρόνοιας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

   " Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας, όπου ολόκληρος ο επιχειρηματικός κόσμος αντιμετωπίζει προβλήματα, να υπάρχουν επιχειρηματίες με ανεπτυγμένο το αίσθημα της ανιδιοτελούς προσφοράς και να βλέπουμε την κοινωνία των πολιτών να συνδράμει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

        Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση του ξενοδοχείου «Διόνυσος» , προσέφερε  μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας στον Δημοτικό Οργανισμό Πρόνοιας Ρόδου, για τη λειτουργία του προγράμματος σίτισης των οικονομικά αδυνάμων συμπολιτών μας.

Επίσης, τα καταστήματα  ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Ρόδου και Ιαλυσού, στηρίζουν το παραπάνω πρόγραμμα , προσφέροντας  συνεχώς τρόφιμα  , τα οποία καλύπτουν λειτουργικές ανάγκες για την παρασκευή των καθημερινών γευμάτων του συσσιτίου.

          Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Πετράκης Σωτήριος , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Διευθύντρια, καθώς και οι εργαζόμενοι του Ιδρύματος, εξέφρασαν τις θερμές τους  ευχαριστίες για  την σημαντική  προσφορά τους και ευχήθηκαν σε όλους Υγεία , Επαγγελματική Επιτυχία  και να τους διακρίνει πάντα το αίσθημα αγάπης και αλληλεγγύης  προς το συνάνθρωπο."