Συγχαρητήριο μήνυμα  Δημάρχου Ρόδου για τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήριά σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μέσα από τη δύσκολη και επίπονη προσπάθεια των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Οι νέοι της Ρόδου αλλά και όλης της Ελλάδος με επιμονή και υπομονή βγήκαν νικητές στον φετινό τους αγώνα αποδεικνύοντας τις μεγάλες δυνατότητες που έχει η ελληνική νεολαία, ενώ συγχαρητήρια αξίζουν και στους καθηγητές και τους εκπαιδευτές, που κατάφεραν να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους τόσο αποδοτικά.

Από σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή των παιδιών αυτών, καλούνται να διαβούν την πόρτα της ενηλικίωσης ενώ ταυτόχρονα συνεχίζουν τις σπουδές τους, ευελπιστώντας σε ένα παραγωγικό μέλλον. Είναι καθήκον όλων μας, της οικογένειας, της κοινωνίας, και της πολιτείας, να τους στηρίξουμε παρέχοντας στους νέους τις ικανές και αναγκαίες συνθήκες για να αναπτύξουν έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα με τον οποίο πλέον θα δραστηριοποιηθούν στο κοινωνικό σύνολο, και να εξασφαλίσουμε τις ευκαιρίες τις οποίες αφού ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, θα αδράξουν ούτως ώστε να ξεκινήσουν τον επαγγελματικό τους βίο.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία στο επόμενο μεγάλο βήμα τους, και τους προτρέπουμε με ήθος, πείσμα, εργατικότητα, και προσήλωση, να πορεύονται πάντα στη ζωή τους.