Στο φιλέ άνδρες και γυναίκες!

Ολοκληρώθηκαν χθες Παρασκευή το βράδυ οι δηλώσεις  των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο 3ο τουρνουά του φετινού Rodian Beach Volleyball Cup.

 Το τουρνουά περιλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) στην κατηγορία Satellite και διοργανώνεται από τον Ροδιακό Σύλλογο Φίλων Πετοσφαίρισης «Τελχινίς», σήμερα 26 και αύριο  27 Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα.

Η Τελχινίδα ευχαριστεί για την ευγενική τους χορηγία τις επιχειρήσεις: Ξυλοσοφία, Νέο Ροδογάλ, Kahlua HOTEL Apartments, COPYLAND, αρτοζαχαροπλαστείο ΕΙΡΗΝΗ και Σαλόνι Ομορφιάς M&N.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου και πραγματοποιείται με τη στήριξη του ΔΟΠΑΡ, του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου και των επιχειρήσεων ΒΑΠ Π. ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ, Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, Blue Star Ferries, Play Café και XL Energy .

Οι αγώνες στις κατηγορίες Γυναικών, Ανδρών και Juniors, θα ξεκινήσουν το Σάββατο (26/8) στις 5μμ, ενώ το αγωνιστικό πρόγραμμα της 1ης ημέρας του τουρνουά αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 11:30μμ.

Την Κυριακή (27/8), οι αγώνες θα αρχίσουν στις 5μμ και ο τελικός των γυναικών είναι προγραμματισμένος για τις 8:30μμ. Θα ακολουθήσει ο τελικός των ανδρών και το τουρνουά θα ολοκληρωθεί με τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές.