«Πυρ και μανία»  συμπολίτης μας για τις  υπηρεσίες του πρώην ΤΕΒΕ

Την έντονη αντίδρασή του προς τις υπηρεσίες του ΟΑΕΕ στη Ρόδο, εξέφρασε χθες μιλώντας στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» συμπολίτης μας,  οποίος υποχρεώθηκε να αφήσει την δουλειά του και να περιμένει για τουλάχιστον δύο ώρες, ενώ όπως υποστηρίζει θα μπορούσε να εξυπηρετηθεί άμεσα.

Ειδικότερα ο συμπολίτης μας (τα στοιχεία του στην διάθεση κάθε αρμόδιου) μετέβη στις 9 το πρωί στα γραφεία του ΟΑΕΕ στην πόλη της Ρόδου, που βρίσκονται επί τη οδού Σοφούλη.

Εκείνη την ώρα υπήρχε μόνο ένα άτομο το οποίο εξυπηρετούνταν. Ενημέρωσε τους υπαλλήλους ότι θέλει να καταθέσει τα δικαιολογητικά για τα έξοδα κηδείας της μητέρας τους και τότε του είπαν ότι με εντολή των αρμοδίων υπηρεσιών σε κεντρικό επίπεδο αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν από τις 11 το πρωί!

«Οι άνθρωποι ζουν στον δικό τους κόσμο – είπε μιλώντας στη «Ρ» ο αδελφός του. Ο αδελφός μου άφησε την δουλειά του και πήγε στην κεντρική υπηρεσία να τακτοποιήσει την υπόθεση που ήταν σε εκκρεμότητα για να λάβουμε τα έξοδα κηδείας που προβλέπονται για την περίπτωση της μητέρας μας που απεβίωσε πρόσφατα. Εκείνη την ώρα υπήρχε μόνο ένα άτομο.

Κι όμως, επειδή έτσι έλεγε η εγκύκλιος, αντί να τον διευκολύνουν και να τον εξυπηρετήσουν για να μην έρχεται ξανά, δεν το έκαναν και τον υποχρέωσαν να επιστρέψει στο χωριό και να γυρίσει δύο ώρες μετά! Απίστευτα πράγματα, πρωτόγνωρα για τα πολιτισμένα κράτη αυτού του κόσμου – κατέληξε ο ίδιος.»