Μπόλικοι «πονοκέφαλοι» μαζεύτηκαν στα Μαριτσά

Στην ματαίωση του προγραμματισμένου για σήμερα φιλικού αγώνα με τον ΑΕΡΑ αναγκάστηκε να προχωρήσει ο Μιχάλης Πολιάς, προτιμώντας να θυσιάσει ένα χρήσιμο τεστ για να προστατέψει την ομάδα του από νεότερες ατυχίες.

Τέτοιες μαζεύτηκαν τις τελευταίες μέρες στα Μαριτσά αρκετές. Τα νέα που επιφύλαξε η μαγνητική τομογραφία στο Σταύρο Γιαννακόπουλο μόνο ευχάριστα δεν ήταν, καθώς το πρόβλημα στο γόνατο θα τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον ενάμιση μήνα, ο Σάββας Κούρος αισθάνεται ενοχλήσεις στον αχίλλειο, ο Βασίλης Σιαμαντούρας υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό, ενώ προχθές το απόγευμα και επιστρέφοντας από την προπόνηση, ο τερματοφύλακας Λευτέρης Σκυλλάς τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, σε τροχαίο ατύχημα.

Αν στις παραπάνω απουσίες προστεθούν αυτές των Κανέλλου, Ζαζά, Λενιού και Βασιλώττου, οι οποίοι θα ενταχθούν στο πρόγραμμα δουλειάς μόλις τους το επιτρέψουν τα επαγγελματικά ωράριά τους και συνυπολογιστεί η συσσωρευμένη κόπωση που κουβαλάνε οι παίκτες από τις επίπονες προπονήσεις, εύκολα αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε τον προβληματισμό του Μιχάλη Πολιά και κατανοεί την απόφασή του να μην επιβαρύνει τους αθλητές του όχι με φιλικό, αλλά ούτε καν με προπόνηση. Το σαββατοκύριακο θα μείνει κενό υποχρεώσεων, ώστε οι «ροπαλοφόροι» να ξεκουραστούν και τη Δευτέρα να επανέλθουν πιο φρέσκοι.