Ακυρώθηκε το φιλικό με τον Ηρακλή Μαρ.

Στα Αφάντου, Διοίκηση αλλά και τεχνική ηγεσία της ΑΕΡΑ, αναζητούσαν χθες αντίπαλο  για σήμερα κι όπως ήταν φυσιολογικό, ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί. Οι ερυθρόλευκοι επρόκειτο να αντιμετωπίσουν σήμερα τον Ηρακλή Μαρ., αλλά η ομάδα του Μιχάλη Πολιά ακύρωσε το φιλικό, καθώς όπως διεμήνυσε η ομάδα των Μαριτσών, έχει πολλούς τραυματίες από την προετοιμασία και τα φιλικά που έχει δώσει..

Οι ερυθρόλευκοι πάντως στο τελευταίο φιλικό με τον Διαγόρα, έδειξαν να έχουν πολύ καλή εικόνα   και σε φυσική κατάσταση και δυνάμεις, αλλά και σαν σύνολο άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, δείχνοντας πώς θα είναι και φέτος ανταγωνιστικοί.

Σε ό,τι αφορά τα φιλικά πάντως η ΑΕΡΑ έχει να παίξει ακόμα
-Την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου με την Ρόδο στο γήπεδο της Αρχίπολης
-Και την 6η Σεπτεμβρίου με τον Διαγόρα στον ίδιο χώρο.
Όπως είναι ήδη γνωστό, το εν λόγω γήπεδο, θα χρησιμοποιηθεί σαν έδρα της ΑΕΡΑ μέχρις ότου τακτοποιηθεί εκείνο στ’ Αφάντου απ’ όλες τις απόψεις.

Από μεταγραφικής πλευράς ,δεν υπήρξε χθες κάτι ενδιαφέρον κι όπως όλα δείχνουν η ΑΕΡΑ θα μείνει ως έχει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ο Βαγγέλης Χοσάδας με τους συνεργάτες του πάντως, δουλεύουν με τους παίκτες τους καθημερινά σε εντατικούς ρυθμούς.