Έτοιμος όταν πρέπει ο Ιάλυσος

Δεν βγήκε ανακοίνωση ακόμα, αλλά είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πώς ο 26χρονος στόπερ Γιάννης Πετρούσης, είναι πλέον παίκτης του Ιάλυσου. Οι ερυθροκίτρινοι με αυτό το απόκτημα, σφραγίζουν γι αυτή την περίοδο το ρόστερ τους, με το οποίο θα δουλέψουν ακόμα πολύ για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, στο οποίο οι στόχοι είναι φέτος πολύ υψηλοί.

Είναι μάλιστα αλήθεια, πώς δουλεύουν πολύ με συνέπεια, ευσυνειδησία και πολλή πειθαρχία κάτι που αφήνει ικανοποιημένα καθημερινά τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας.

« Δουλεύουμε πολύ σε καθημερινή βάση και εφαρμόζουμε τα πάντα στα φιλικά παιχνίδια στα οποία δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα αλλά η εικόνα της ομάδας, σύμφωνα με αυτά που περνάμε στα παιδιά. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. Ο Ιάλυσος θα είναι έτοιμος όταν πρέπει» τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας Αλέξανδρος Αλεξιάδης.

Ο κόουτς της ομάδας θα δει και πάλι αγωνιζόμενη την ομάδα του την Κυριακή το απόγευμα, σε ένα ιδιαίτερα δυνατό φιλικό, καθώς και οι δυο ομάδες θα εκπροσωπήσουν το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία .

Στις 18.00 της Κυριακής ο Ιάλυσος θα παίξει σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι κόντρα στη Ρόδο στο Δημ. Στάδιο και θάχει και πάλι την ευκαιρία, να δει αγωνιζόμενους όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του . Δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και θα δώσει φυσικά σε όλους χρόνο συμμετοχής.