Πιθανότητες για Ευγενικό, φορτσάρει για «δεκάρι» η Ρόδος

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο των Καλυθιών συνέχισαν χθες την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου.

Ο προπονητής Πάρης Ανδράλας είδε με ικανοποίηση όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές τους να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, ενώ σήμερα θα μάθει αν στο αυριανό τέταρτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι της Ρόδου, κόντρα στον Ιάλυσο στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, θα βρίσκεται στη διάθεσή του ο Μανώλης Ευγενικός.

Ο 28χρονος επιθετικός είχε υποστεί διάστρεμμα στις αρχές του πρώτου τεστ της προετοιμασίας, με τον Αστέρα στην Παστίδα, συνήλθε, ωστόσο έχασε αρκετές προπονήσεις κι έμεινε πίσω, με αποτέλεσμα να μη λάβει μέρος ούτε στον αγώνα με το Φοίβο, ούτε και σε αυτόν της Τετάρτης κόντρα Διαγόρα.

 Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα το απόγευμα κι αν κριθεί έτοιμος, θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό ματς με τους «τοξοβόλους».

  Τέλος, τη μεταγραφική αγορά συνεχίζουν να «ξεσκονίζουν» οι άνθρωποι της Ρόδου, προκειμένου να καταλήξουν στους τρεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που έχει ανάγκη η ομάδα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο επιτελικός μέσος έχει ήδη βρεθεί και καλώς εχόντων των πραγμάτων, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα βρίσκεται στο νησί προκειμένου να κάνει τις τελικές συζητήσεις.

Σήμερα θα κριθεί αν ο Μανώλης Ευγενικός θα παίξει στο αυριανό φιλικό με τον Ιάλυσο. Σήμερα θα κριθεί αν ο Μανώλης Ευγενικός θα παίξει στο αυριανό φιλικό με τον Ιάλυσο.