Ψάχνεται ακόμα ο Διαγόρας…

Σε εντατικούς ρυθμούς δουλεύουν οι πάντες στον Διαγόρα. Οι κυανέρυθροι της πόλης εντείνουν συνεχώς τους ρυθμούς της προετοιμασίας, για να μπορέσουν να είναι έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής, στο οποίο έχουν μεγάλες βλέψεις.

Σε επίπεδο έμψυχου υλικού πάντως, δεν έχει ακόμα κλείσει τίποτα. Οι Μπίσμαρκ και Ουγκο οι δυο Βραζιλιάνοι συνεχίζουν να ακολουθούν το πρόγραμμα όλης της ομάδας ,αλλά δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει κάτι και για τους δυο.

Οι πληροφορίες από την Αθήνα ανέφεραν και χθες, πώς έχουν κλείσει δυο ποδοσφαιριστές, αλλά χωρίς να αναφέρουν ονόματα, παρά μόνο θέσεις. Ο ένας είναι επιθετικός και παίζει στην αριστερή πτέρυγα της ομάδας κι ο άλλος είναι στόπερ, ενώ κανείς δεν μπορούσε χθες να πει με βεβαιότητα, αν τελικά θα αντικατασταθεί στο ρόστερ ο Τσαμπίκος Πεταυράκης, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία. Ο γηραιός της πόλης μας ψάχνει τώρα τους παίκτες που θα του κάνουν την διαφορά στον αγωνιστικό χώρο και κάτι έχει στην λίστα του.

Σε ότι αφορά τις προπονήσεις ο, Διαγόρας πραγματοποίησε και χθες διπλή προπόνηση ενώ το ίδιο θα κάνει και σήμερα, μιας και δεν υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό για σήμερα Σάββατο  Αύριο Κυριακή, οι παίκτες του γηραιού θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν .

Οι πάντες πάντως είναι ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από την δουλειά που γίνεται στον Διαγόρα. Σε καλό σημείο βρίσκονται επίσης οι δυο τραυματίες Γιάννης Καλημέρης και Τάσος Κιοσέογλου. Ο πρώτος έχει μπει σε εντατικό προσωπικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αναμένεται μέσα στον Νοέμβριο όπως κι ο Κιοσέογλου, να είναι έτοιμος για   αγωνιστικούς ρυθμούς πλέον . Σε τέτοιες περιπτώσεις φυσικά και δεν υπάρχει ρίσκο…