Υποδέχεται το Βάτι ο Αστέρας Παστίδας

Δεν είναι ακόμα στην κατάσταση που πρέπει ο Αστέρας Παστίδας κι αυτό οφείλεται φυσικά στην κόπωση από την σκληρή δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία. Μετά από την φιλική νίκη επί του Διγενή, ο Κώστας Πάττας προσπαθεί να διορθώσει κάποια λάθη που κάνουν οι παίκτες του και φάνηκαν στο φιλικό με την ομάδα των Κοσκινού.

Θα ζητήσει μάλιστα από τους ποδοσφαιριστές  του να εφαρμόσουν το σωστό στο σημερινό φιλικό του γηπέδου της Παστίδας, το οποίο παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον . Ο Αστέρας υποδέχεται στις 17.30 τον Διαγόρα Βατίου και θέλει σήμερα να δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Η τεχνική ηγεσία σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να σημειωθεί πώς θάχει στην διάθεση της τον Μάριο Καλαγρή, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις και τους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό.

Παράλληλα αξίζει να αναφερθεί πώς με την ομάδα προπονείται και ο στρατευμένος Σιδηρόπουλος, ο οποίος βρίσκεται με αδεια στο νησί μας αυτές τις μέρες . Πήρε μάλιστα χρόνο συμμετοχής, έστω και για λίγο στον αγώνα με τον Διγενή .

Όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές, θα χρησιμοποιηθούν στο σημερινό τεστ κόντρα στον Διαγόρα Βατίου, που αναμένεται να παρακολουθήσει πολύς κόσμος. Με την ευκαιρία υπάρχει ικανοποίηση στις τάξεις του Αστέρα καθώς παρουσιάζουν ζωηρή κίνηση τα διαρκείας της ομάδας, μιας και  ο κόσμος της Παστίδας και όχι μόνο…αγαπάει Αστέρα!