Στη Ρόδο οι νέοι «Κολοσσοί»

Το αεροδρόμιο «Διαγόρας» είχε και χθες τη συνηθισμένη του κίνηση ωστόσο αργά το απόγευμα κατέφθασε η πτήση από Αθήνα η οποία είχε έντονο «θαλασσί» άρωμα. 

Ο προπονητής του Κολοσσού H Hotels, Άρης Λυκογιάννης, ο νεαρός πόιντ γκαρντ Κωνσταντίνος Παπαδάκης, που διατήρησε για δεύτερη χρονιά τη θέση του στο ρόστερ, και έξι από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα έφθασαν στη Ρόδο για μόνιμη εγκατάσταση και με αφορμή τη χθεσινοβραδινή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Τα νέα πρόσωπα των «θαλασσί» ήταν οι Σταύρος Σχίζας, Δημήτρης Σταμάτης, Malcolm Grifiin, Ramon Harris, Marvin Jones και TJ Bray. Ο Κροάτης άσσος, Toni Prostran αναμένεται να φτάσει σήμερα στο νησί ενώ την προσεχή Τρίτη έχει προγραμματιστεί η άφιξη του πιο πρόσφατου αποκτηθέντα, Keith Wright.

Στη Ρόδο ήταν ήδη οι Γιάννης Γεωργαλλής, Αλέξανδρος Αγγελάκος και Σωτήρης Μπιλλής.
Παρών στις αφίξεις τόσο του Λυκογιάννη όσο και των νέων παικτών ήταν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ και εκ των κύριων χορηγών του Κολοσσού, κ. Γιάννης Χατζηλαζάρου.
Όλοι μαζί φωτογραφήθηκαν μπροστά στο γκισέ της Aegean που θα είναι και φέτος ο αερομεταφορέας της ομάδας στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο.