Τα διαρκείας για την Α2!

Ο νεοφώτιστος στην Α2 γυναικών, Ανταγόρας, θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή στο προσεχές πρωτάθλημα και χρειάζεται τη στήριξη του φίλαθλου κοινού της Κω.  Επιπλέον, θα ενισχυθεί οικονομικά με την πώληση εισιτηρίων διαρκείας τα οποία διατίθενται προς τριάντα ευρώ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με σύνθημα "Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε… Όλοι μαζί… πιο δυνατοί", το γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΠΑΣ ΑΝΤΑΓΟΡΑ Κω σας παρουσιάζει την κάρτα διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, για τους εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.  Ελπίζουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει την νέα προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο! Είναι ευτυχία να γεμίζει το γήπεδο και μια εικόνα που αρέσει σε κάθε αθλητή. Άλλωστε, ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης μας και αποτελεί την πιο ισχυρή μεταγραφή!

Η Διοίκηση, οι αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας σας καλούν όλους να στηρίξετε, όπως κάνετε όλα αυτά τα χρόνια, την προσπάθειά μας από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο αγώνα της περιόδου, κλείνοντας με μια Κάρτα Διαρκείας, μία θέση στο όνειρο...! Γιατί μαζί με εσάς, μπορούμε να κοιτάμε ψηλά!