Από το πρωί στην πίστα

Ποδηλάτες από τη Ρόδο και όχι μόνο θα συμμετάσχουν σήμερα στο ‘’MESOGEIOS Pista Challenge’’, μια σημαντική διοργάνωση πίστας στο στάδιο «Διαγόρας» με διοργανωτή τον «Μεσόγειος».

Είναι μια καλή ευκαιρία για τους συμμετέχοντες άλλωστε να τσεκάρουν τις δυνάμεις τους πριν από τα πανελλήνια πρωταθλήματα Όμνιουμ κι Ελίτ στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο το Σεπτέμβριο. Τα αγωνίσματα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου, θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 12.00 το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση του «Μεσόγειος»:

«Μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής, ο αγώνας πίστας που διοργανώνει το σωματείο μας ,με την ονομασία ‘’MESOGEIOS Pista Challenge’’, θα διεξαχθεί με την συμμετοχή 25 αθλητών στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων, από τα σωματεία : Γ.Σ. Διαγόρας Ρόδου- Γ.Σ. Δύμης-Παναθηναϊκός .-Π.Α.Ο.Κ, Έλαφος Ρόδου, Ροδήλιος, Μεσόγειος.

Κατόπιν αυτού, το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται ως εξής:

9.00π.μ.  Flying Lap: Γυναίκες-παίδες-Κορασίδες: 32’

Άντρες-έφηβοι : 20’  

Pursuit 2000m.: Γυναίκες-Παίδες-Κορασίδες: 70’  

TEMPO RACE :   Άντρες-Έφηβοι     15’   

Απονομές : Flying Lap- PURSUIT    15’

TEMPO RACE:  Γυναίκες-Παίδες-Κορασίδες:   12’

ΑΠΟΝΟΜΕΣ  ΤΕΜPO RACE  10’

 12.00π.μ.  ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ   

Επίσης , ενημερώνουμε, ότι λόγω  της μη συμπλήρωσης των απαιτούμενων συμμετοχών, στο αγώνισμα του ατομικού pursuit  Ανδρών και Εφήβων, το αγώνισμα δεν θα πραγματοποιηθεί. Επίσης, θα υπάρξει σύμπτυξη και κοινή κατάταξη αλλά διαφορετική απονομή στις κατηγορίες  Ανδρών- Εφήβων  και  Παίδων-Γυναικών και Κορασίδων .

Τεχνικό συνέδριο: 08.00πμ

Η γραμματεία του αγώνα, για την παραλαβή αριθμών και starting list θα λειτουργεί από της 08.00π.μ.

Οι λίστες εκκίνησης για τα χρονομετρημένα αγωνίσματα ,θα ανακοινωθούν!»