Η ποιότητα δεν φτάνει, χρειάζεται και βάθος ο Άρης

Προβληματισμένο βρήκε το Στάθη Φαρμακίδη το τέλος του προχθεσινού προπονητικού διπλού που έπαιξαν οι νεαροί του Άρη με αυτούς του Απόλλωνα Καλυθιών, καθώς η εικόνα της ομάδας του επιβεβαίωσε την άποψη που είχε αρχίσει να σχηματίζει μέσα από τις μέχρι τώρα προπονήσεις της προετοιμασίας. Τα περισσότερα εκ των παιδιών-αν και υπάρχουν οι εξαιρέσεις-δεν δείχνουν έτοιμα να σηκώσουν το βάρος της συμμετοχής σε μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, κάτι που για τους «κιτρινόμαυρους» μεταφράζεται σε έλλειψη βάθους και επιλογών. 

Το ρόστερ είναι μεν ποιοτικό, αποτελούμενο από ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, ωστόσο για τις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries θεωρείται μικρό και εκ τούτου, «εύθραυστο». Ως εκ τούτου, δεν θα είναι έκπληξη αν για τους Αρχαγγελίτες ο φάκελος των μεταγραφών ανοίξει ξανά. 
Όσο για τους νεαρούς της ομάδας, χρειάζονται χρόνο, δουλειά και παιχνίδια, με το ενδεχόμενο του δανεισμού τους σε ομάδες να είναι ανοιχτό. 
                                       
Ευχέλαιο και γρήγορα  για το Βαρέλη 
Άνευ προηγουμένου ατυχία κυνηγάει το Μιχάλη Βαρέλη. Μόλις λίγες μέρες μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι σε σύγκρουση με συμπαίκτη του και τα επτά ράμματα που χρειάστηκε να κάνει, ο 23χρονος τερματοφύλακας του Άρη αναγκάστηκε να περάσει την επίπονη διαδικασία ξανά.  Αιτία αποτέλεσε η σύγκρουσή του, κατά τη διάρκεια του προχθεσινού διπλού με τον Απόλλωνα, με τον αντίπαλο αμυντικό Νίκο Σαχίνη, που του κόστισε ένα βαθύ σκίσιμο στα χείλη κι ένα σπασμένο δόντι.