Άρχισαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες του Φοίβου!

Μια σπουδαία συνεργασία σε επίπεδο  Ακαδημιών είναι σε εξέλιξη. Πρόκειται για την εφαρμογή της συμφωνίας  που έγινε μεταξύ του Φοίβου και της ΑΕΚ. 

Πιο συγκεκριμένα ξεκίνησαν οι εγγραφές από τις 25 Αυγούστου στις Ακαδημίες του Φοίβου. Η φετινή χρονιά βρίσκει τους κυανοκίτρινους νάχουν αλλαγές σε επίπεδο ακαδημιών, προκειμένου να ανταποκριθούν κατά τον καλύτερο τρόπο στους όρους αυτής της συνεργασίας με το δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ. 

Φέτος προπονητής και υπεύθυνος των Ακαδημιών θα είναι ο κ. Σάκης Δέδες ο οποίος φυσικά παίρνει την θέση του Χρήστου Καλαϊτζίδη που ήταν στην ομάδα έως το τέλος της περυσινής περιόδου. Επίσης προπονητές των άλλων τμημάτων είναι ακόμη οι Λάζαρος Καλημέρης και Γιάννης Γιαννικάκης. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φοίβου στα πλαίσια μεγαλύτερης ενημέρωσης, καλεί τους γονείς όλων των παιδιών να βρεθούν την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Κρεμαστής, προκειμένου να λάβουν γνώση για το πρόγραμμα των Ακαδημιών, αλλά και για την συνεργασία με τους κιτρινόμαυρους.

Ο σύλλογος της Κρεμαστής πάντως είναι από τους λίγους στο νησί, που εξακολουθεί οργανωμένα να δουλεύει πάνω στα μικρά παιδιά της Κρεμαστής και των γύρω περιοχών.