Να καλέσουμε το FBI για τον άγνωστο που τρύπωσε στο Ορφανοτροφείο....;

Μήπως πρέπει να καλέσουμε στη Ρόδο το FBI για να εντοπιστεί ο τύπος που τρύπωσε πριν μερικές μέρες στο Ορφανοτροφείο της Ρόδου και ξεβρακώθηκε μπροστά στα κορίτσια;  Γιατί κάποιοι εδώ από τις αρμόδιες αρχές, το αντιμετωπίζουν σαν να πρόκειται για παράβαση του ΚΟΚ.

Επειδή σε αυτό τον τόπο, κάποιοι ξυπνούν συνήθως κατόπιν εορτής ή κατόπιν τραγωδίας, να το επισημάνουμε για μια ακόμα φορά: Με τις κόντρες θανάτου στη Ρόδου – Καλλιθέας, αργά ή γρήγορα θα θρηνήσουμε ανθρώπους.  Και το πιο πιθανό είναι να είναι ανυποψίαστοι διερχόμενοι.

Αν σε αυτό τον τόπο λειτουργούσαν όπως έπρεπε οι αρχές μας, τότε στα σίγουρα κάποιοι έπρεπε να είχαν κληθεί εδώ και καιρό να δώσουν λόγο για τους σηματοδότες που λειτουργούν δύο και χαλάνε τρεις μέρες το χρόνο χειμώνα καλοκαίρι..! Αν...  όμως.! Είπαμε..!

«Υπέροχοι» αυτοί οι τύποι στο πρώην ΤΕΒΕ. Έκλεισε ο χριστιανός το μαγαζί του και πήγε για να τακτοποιήσει τα της κηδείας της μητέρα του και του είπαν να περάσει μετά τις 11 γιατί... έτσι έλεγε η εγκύκλιος! Το ότι δεν είχε κόσμο εκείνη την ώρα προφανώς δεν είχε καμία σημασία. Ούτε βεβαίως και το ότι η δουλειά τους μειώθηκε στο 50 – 60% με τα νέα συστήματα..!
Ο (πολύ) κακός