«Βόμβα» με Μπανγκούρα «πυροδοτεί» η Ρόδος

Στο πρόσωπο του, διεθνή με τη Σιέρα Λεόνε, Μουσταφά Μπανγκούρα δείχνει να βρίσκει η Ρόδος τον εκλεκτό της για την ποιοτική αναβάθμιση της μεσαίας γραμμής της.

Ο γεννημένος  στις 24 Οκτωβρίου 1989 ποδοσφαιριστής έκανε εξαιρετική καριέρα στην Κύπρο, όπου φόρεσε τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, της Ομόνοιας, της Πάφου, του Απόλλωνα Λεμεσού και της ΑΕΚ Λάρνακας, καθώς και του Άρη Λεμεσού, ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Σερβίας, για λογαριασμό της Μπόρατς Τσάτσακ και της Ζαμούν. Τον Ιούλιο ο Μπανγκούρα επέστρεψε στη μεγαλόνησο για να υπογράψει ξανά στον Άρη Λεμεσού, ωστόσο όπως φαίνεται, τον κερδίζει η Ρόδος!

 Η άφιξή του στο νησί έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Δευτέρας, θα ακολουθήσει η τελική συζήτηση με τη διοίκηση των «ελαφιών» κι εκτός απροόπτου, οι ολοκλήρωση της ηχηρής μεταγραφής, καθώς οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία.

Νέο δυνατό τεστ
Τον Ιάλυσο υποδέχεται η Ρόδος σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, στο πλαίσιο του πέμπτου κατά σειρά φιλικού αγώνα της προετοιμασίας της. Ο προπονητής Πάρης Ανδράλας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, γεγονός που θα διευκολύνει την προσπάθειά του να συνεχίσει το μοντάρισμα του βασικού κορμού.