Συγχαρητήρια σε αθλητές και γονείς

Επί δεκαετίες ολόκληρες, απέκτησε μεγάλη εμπειρία με αθλητές και αθλήτριες που έκαναν προσπάθεια να συνδυάζουν αρμονικά τις υποχρεώσεις τους στο σχολείο και την αγάπη τους για τον αθλητισμό. Απέκτησε, επίσης, εμπειρίες από γονείς που έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να μη λείψει τίποτα σε αυτά τα παιδιά.

Ακόμη και μετά την παραίτησή του από τον Ιάλυσο, ο Γιώργος Χατζηκαλημέρης παραμένει άνθρωπος του μπάσκετ και δε θα μπορούσε να μη συγχαρεί τους αθλητές / μαθητές του συλλόγου για τις επιτυχίες τους στις σχολικές τους εξετάσεις.

«Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τους αθλητές του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ, για την επιτυχία τους στις εισαγωγικές εξετάσεις στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Εύχομαι καλή συνέχεια στις σπουδές σας, καλή σταδιοδρομία και καλή πρόοδο.

Επίσης, θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στους γονείς σας που στάθηκαν συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες στην επιτυχημένη προσπάθειά σας, όπως επίσης για τις αξίες που σας καλλιέργησαν και ειδικά στο πώς να αγωνίζεστε για ένα καλύτερο μέλλον.

Συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες.

Με εκτίμηση

Γιώργος Χατζηκαλημέρης».