Μετράει δυνάμεις,  δημιουργεί ταυτότητα ο Ιάλυσος

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα ο Ιάλυσος αυτή την περίοδο, είναι αυτό που θα δώσει το απόγευμα, η ομάδα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη . Αντιμετωπίζει στις 18.00 στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας την ομάδα της Ρόδου,  που θα συναγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Γερό φιλικό δίνουν σήμερα οι ερυθροκίτρινοι του Ιάλυσου (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Γερό φιλικό δίνουν σήμερα οι ερυθροκίτρινοι του Ιάλυσου (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Σε ότι αφορά τους παίκτες του, ο κόουτς των ερυθροκίτρινων  δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχει στην διάθεσή του 26 ποδοσφαιριστές, στους οποίους φυσικά και θα μοιράσει το χρόνο συμμετοχής, με σκοπό να δει την αγωνιστική τους κατάσταση, αλλά και να εφαρμόσουν εκείνοι με την σειρά τους αυτό που τους ζητάει από τις προπονήσεις.

Η τεχνική ηγεσία πρέπει να σημειωθεί πως εστιάζει αυτό το διάστημα , πέρα από την φυσική κατάσταση και την τακτική, στο πώς η ομάδα θα βρει τον δικό της τρόπο παιχνιδιού και θα αποκτήσει την ταυτότητα που πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στους αμυντικούς, αλλά και στους επιθετικούς προσανατολισμούς.

Για τον σκοπό αυτό γίνεται πολλή δουλειά στις προπονήσεις. Οι παίκτες από την πλευρά τους, αναγνωρίζουν πώς γίνεται «επαγγελματική δουλειά» απ’  όλους , γνωρίζουν πώς έτσι πρέπει να δουλέψουν για να δρέψουν καρπούς αργότερα και δεν διαμαρτύρονται για την κόπωση που αισθάνονται σε καθημερινή βάση.

Παράλληλα μέσα από τα φιλικά παιχνίδια, ιδιαίτερα σαν το σημερινό, ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης κοιτάζει και το «μοντάρισμα» της ομάδας, αν και πρέπει να σημειωθεί πώς υπολογίζει  σε όλους τους παίκτες του.