Στον ΑΣΤΙΡ η Δήμητρα Λόγγου

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες και ικανότητες μιας από τις γυναίκες γνώστριες του ποδοσφαίρου, ο ΑΣΤΙΡ ανακοίνωσε χθες τη συνεργασία του με τη Δήμητρα Λόγγου, κάτοχο διπλώματος UEFA C’ ώστε να αποτελέσει βοηθό του Ευθύμιου Ράδου, ενώ θ’ αναλάβει και τις προπονήσεις στο τμήμα Κορασίδων του συλλόγου από την Ιαλυσό. Με την παραπάνω κίνηση ο ΑΣΤΙΡ επιδιώκει να έχει μια πολύ καλή πορεία τη νέα περίοδο στη Β’ Εθνική γυναικείου ποδοσφαίρου, αναδεικνύοντας παράλληλα κορίτσια με ταλέντο από το νησί μας.

Η Δήμητρα Λόγγου στο μέσο με την πρόεδρο, Πόπη Καλτέκη και το μέλος του ΔΣ , Ξανθίππη Δελαπόρτα
Η Δήμητρα Λόγγου στο μέσο με την πρόεδρο, Πόπη Καλτέκη και το μέλος του ΔΣ , Ξανθίππη Δελαπόρτα

Η χθεσινή ανακοίνωση:
«Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας μας με την προπονήτρια Δήμητρα Λόγγου .
Η Δήμητρα Λόγγου είναι κάτοχος του διπλώματος προπονήτριας UEFA C’ και γνώστρια του γυναικείου ποδοσφαίρου καθώς έχει αγωνιστεί ως παίκτρια κατά το παρελθόν στα εθνικά μας πρωταθλήματα. Είναι η πρώτη Δωδεκανήσια πιστοποιημένη προπονήτρια ποδοσφαίρου, και ταιριάζει απόλυτα με την φιλοσοφία της ομάδας μας για την περαιτέρω ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην περιοχή μας .

Ο ρόλος της θα είναι διπλός καθώς αναλαμβάνει, άμεσα,  χρέη, βοηθού προπονητή, δίπλα , στον Ευθύμιο Ράδο, στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου μας ,που θα αγωνίζεται στην Β Εθνική κατηγορία της Ε.Π.Ο. ,όπως επίσης, θα αναλάβει , την  εποπτεία και προπόνηση  του  τμήματος κορασίδων, στα πλαίσια  του αναπτυξιακού μας, προγράμματος.
Καλωσορίζουμε λοιπόν, την Δήμητρα Λόγγου, στην οικογένεια του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ.  και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες»