Υψηλά ποσοστά επιτυχίας στο 4ο Λύκειο της Ρόδου

Υψηλά ποσοστά επιτυχίας στο 4ο Λύκειο της Ρόδου

Υψηλά ποσοστά επιτυχίας στο 4ο Λύκειο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1701 ΦΟΡΕΣ

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου ΓΕΛ Ρόδου συγχαίρουν θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του έτους 2017. Οι περισσότεροι εξ αυτών εισήχθησαν στις σχολές της πρώτης τους επιλογής σημειώνοντας πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας, γεγονός που μας καθιστά όλους πολύ υπερήφανους.

Βάσει των αποτελεσμάτων, τις προτιμήσεις των μαθητών/τριών μας συγκέντρωσαν η Νομική, η Φαρμακευτική, η Κτηνιατρική, η Ψυχολογία, τα Πολυτεχνικά και ΦυσικοΜαθηματικά τμήματα, τα τμήματα Πολιτικών Επιστημών, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Οικονομικών Επιστημών, τα Φιλολογικά τμήματα, αλλά και τα Παιδαγωγικά τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, γεγονός που αναδεικνύει τη σημασία λειτουργίας πανεπιστημιακών τμημάτων υψηλού επιπέδου στον τόπο διαμονής των μαθητών.

Σε όλους τους επιτυχόντες ευχόμαστε καλή ακαδημαϊκή πορεία, η οποία θα ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες τους και θα δικαιώσει τις επιλογές τους. Στους μαθητές και στις μαθήτριές μας που είτε δεν πέτυχαν φέτος την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση είτε επέλεξαν να μη συμμετέχουν στις εξετάσεις, ακολουθώντας άλλη εναλλακτική πορεία, ευχόμαστε, επίσης, καλή συνέχεια και επιτυχία στους νέους στόχους τους

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές: Ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων

Αύξηση βάσεων στα περισσότερα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2023: Σε ποιες σχολές πέρασαν οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες

Πανελλαδικές: Ανακοινώνονται σήμερα οι βάσεις εισαγωγής

Πανελλαδικές 2023 - Σάρωσαν τα Ροδιτόπουλα σε επιτυχίες- Πώς έγραψαν οι μαθητές από τα σχολεία του νησιού μας

Πανελλαδικές: Αύριο στη μια οι ανακοινώσεις για τις βαθμολογίες

Πανελλαδικές 2023: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Από 15 έως 23 Ιουνίου η εγγραφή για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών