Κλεάνθης: Άρεσαν στον Σάββενα τα όσα είδε

Στη «μεγάλη εικόνα» και πολύ λιγότερο-έως και καθόλου-στο σκορ στάθηκε ο Γιώργος Σάββενας μετά το τέλος της φιλικής ήττας του Κλεάνθη από την Κατταβιά, το περασμένο Σάββατο. 

Για ένα ημίχρονο οι Παραδεισιώτες ήταν εξαιρετικοί, καθώς σ’ έναν περιορισμένων διαστάσεων αγωνιστικό χώρο και κόντρα σε μία αμυντικά άψογα στημένη ομάδα, κυκλοφόρησαν σωστά και γρήγορα την μπάλα, δημιούργησαν ουκ ολίγες ευκαιρίες και το μόνο που τους έλειψε ήταν η καλή επιλογή στην τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο μέρος, κάτι οι αλλαγές και κάτι η κούραση επηρέασαν τη συνοχή και το ρυθμό του Κλεάνθη, κάτι που ο Γιώργος Σάββενας θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό. Εν ολίγοις, η ομάδα δείχνει να εξελίσσεται και να βρίσκει τα «πατήματά» της, κάτι που θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει και στο αυριανό φιλικό με τον Κλεόβουλο. 

Από τη στιγμή που από το πρόσφατο παιχνίδι με την Κατταβιά η ομάδα βγήκε «αλώβητη», το μοναδικό όνομα που αναγράφεται στο απουσιολόγιο είναι αυτό του Νίκου Λαμπριανού, ο οποίος υπέστη κάκωση στο γόνατο και αναρρώνει.