Για Καραμανώλη πάει ο Απόλλων Καλυθιών

Κοντά στην πραγματοποίηση μίας ακόμα μεταγραφής βρίσκεται ο Απόλλων Καλυθιών. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην ομάδα είναι έτοιμος να ενταχθεί ο νεαρός ταλαντούχος πρώην επιθετικός του Ευκλή Σίμος Καραμανώλης, ο οποίος συμμετείχε μεν τις τελευταίες εβδομάδες στην προετοιμασία της Ρόδου, ωστόσο ζήτησε να αποχωρήσει, καθώς θέλει να αγωνιστεί σε μία καλή ομάδα, στην οποία θα μπορέσει να διεκδικήσει βάσιμα έναν ενεργό ρόλο και ευκαιρίες.  

Κατά τα άλλα, σαφώς περισσότερα περίμενε από τους ποδοσφαιριστές του ο Χρυσόστομος Χάσταλης στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με το Διγενή. Η ήττα με 3-1 συνοδεύτηκε από μία μέτρια έως κακή εμφάνιση, η οποία πάντως δεν απογοήτευσε το τεχνικό επιτελείο, δεδομένου πως επρόκειτο απλά για ένα ματς προετοιμασίας, που δεν φτάνει για να «διαγράψει» την καλή δουλειά στην προετοιμασία και τις προσδοκίες για μία δημιουργική σεζόν. 

Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα επανήλθαν στις προπονήσεις, με τον Χρυσόστομο Χάσταλη να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον Γεωργιάδη, ο οποίος τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, σε ατύχημα με το μηχανάκι του, καθώς και με τους στρατευμένους Σαχίνη και Διακουράκη, που δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν άδεια.   
                                                   
Ξεκίνημα για τια ακαδημίες 
Σήμερα στις 6:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Καλυθιών η πρώτη συγκέντρωση των παιδιών των ακαδημιών του Απόλλωνα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα γνωριστούν με τους προπονητές τους Νίκο Νικολό, Δημήτρη Ζουρούδη και Κώστα Παπαστεργίου, καθώς και με τους υπεύθυνους των υποδομών Κώστα Σωτηράκη και Χρήστο Καλλιγά, θα ενημερωθούν για θέματα που τους αφορούν και θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για αύριο, οπότε και ξεκινούν οι προπονήσεις.