Για την 7η Μουσική Κυριακή που  έγινε στον Προμαχώνα του Παλατιού

Ο Αύγουστος έκλεισε για τις Μουσικές Κυριακές με τον Λαβύρινθο, με ακόμα μια συναρπαστική συναυλία στον Προμαχώνα του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου.

 Ο κόσμος που για άλλη μια φορά κατέκλυσε από νωρίς τον χώρο, απόλαυσε μοναδικά ακούσματα στο πρώτο μέρος, με τους σπουδαίους Ιρανούς μουσικούς Kourosh Ghazvineh και Pedram Khavar-Zamini να παρουσιάζουν έργα από το κλασσικό ιρανικό ρεπερτόριο, αλλά και σπάνια, μαγευτικά κομμάτια της ιερής μουσικής παράδοσης του Κουρδιστάν και Ιράν.

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Μουσικού Εργαστηρίου Λαβύρινθος- και αγαπημένη μορφή πλέον για το κοινό που τον παρακολουθεί με ευλάβεια -Ross Daly, παρουσίασε ένα πρόγραμμα δικών του συνθέσεων σε ένα υπέροχο μουσικό παιχνίδι με τους μουσικούς και δασκάλους του Λαβύρινθου: Efren Lopez, Κέλυ Θωμά, Μαρίτζια Κατσούνα και  Pedram Khavar-Zamini.
 

Τον Σεπτέμβριο θα τον υποδεχτούμε με ακόμα μία συναυλία την πρώτη  του Κυριακή στις 3 του μήνα στις 9.30μμ, αυτή την φορά στον αύλειο χώρο του Παλατιού (Καστέλο).

Το Μουσικό Καλοκαίρι με τον Λαβύρινθο στη Ρόδο, θα κλείσει στις 11 Σεπτεμβρίου με μια μεγάλη αποχαιρετιστήρια συναυλία στο Θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου.

Η μεγάλη επιτυχία και η τεράστια αποδοχή από το κοινό της Ρόδου των Μουσικών Κυριακών και των Μουσικών Σεμιναρίων, που είναι μια συνδιοργάνωση του Δήμου Ρόδου-ΔΟΠΑΡ και του Μουσικού Εργαστηρίου Λαβύρινθος, έβαλε τις βάσεις για μια μόνιμη συνεργασία – έχοντας και την δέσμευση για την συμβολή και της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου- που θα προσφέρει στους κατοίκους και στους επισκέπτες του νησιού εξαιρετικά Μουσικά Καλοκαίρια.