Γ. Χατζημάρκος: Δεν είναι ζήτημα κόντρας αλλά θέμα οικονομικών ατασθαλιών

Γ. Χατζημάρκος: Δεν είναι ζήτημα κόντρας αλλά θέμα οικονομικών ατασθαλιών

Γ. Χατζημάρκος: Δεν είναι ζήτημα κόντρας αλλά θέμα οικονομικών ατασθαλιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 332 ΦΟΡΕΣ

Αυτό δήλωσε ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος για τον νέο κύκλο αντιπαράθεσης με τον Χ. Κόκκινο

«Κάποιοι αναζητούν την αποτυχία στην περιφερειακή αρχή για να την αναδείξουν όμως αποτυγχάνουν συνεχώς. Τους πολίτες τους ενδιαφέρει να λειτουργεί η πολιτική προστασία και αυτό επιτυγχάνεται χάρη στον κ. Ευστρατίου.

Στον τομέα αυτό έχουμε πολλές επιτυχίες και πήραμε μάλιστα δύο φορές τα εύσημα» τόνισε με παρέμβασή του στον notosnews o Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στην υπόθεση Χαράλαμπου Κόκκινου, λέγοντας ότι οι όροι ''καυγάς'' ή ''αντιπαράθεση'', που χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ, δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα, η οποία αφορά στις οικονομικές ατασθαλίες του Χαράλαμπου Κόκκινου που εντόπισε η περιφερειακή αρχή και τις οδήγησε στη Δικαιοσύνη.

Πρόσθεσε δε πως από τη στιγμή που μια υπόθεση οικονομικής διαχείρισης οδηγείται στη Δικαιοσύνη, είναι απολύτως σαφές ότι δημιουργεί ρήξη σε μια σχέση . "Είναι κανείς τόσο αφελής να πιστεύει πως όταν πάρεις την απόφαση να οδηγήσεις στη Δικαιοσύνη, μια υπόθεση οικονομικής διαχείρισης που τον αφορά και δημιουργεί και θέματα ηθικής τάξεως, θα μπορούσε αυτή η σχέση να είναι ομαλή;" διερωτήθηκε ο Περιφερειάρχης.

ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Λάδι και στις σχέσεις της περιφερειακής αρχής με τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Κόκκινο ρίχνουν οι πυρκαγιές που σημειώνονται στο νησί μας, με την νέα αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει να αγγίζει και πάλι το «κόκκινο». Tα βέλη τους διασταύρωσαν μιλώντας χθες στον notosnews ο κ. Κόκκινος και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος υπεύθυνος για την πολιτική προστασία Χρήστος Ευστρατίου οι οποίοι εκτόξευσαν αλληλοκατηγορίες.

«Να τον χαίρεται ο Γιώργος Χατζημάρκος που τον έχει σε αυτή την θέση» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κόκκινος αναφερόμενος στον κ. Ευστρατίου.
«Λυπάμαι που υπάρχουν Ροδίτες που στηρίζουν και γλείφουν τον κ. Κόκκινο» ανέφερε χαρακτηριστικά από την πλευρά του ο κ. Ευστρατίου.

«Κάποιοι αναζητούν την αποτυχία στην περιφερειακή αρχή για να την αναδείξουν όμως αποτυγχάνουν συνεχώς. Τους πολίτες τους ενδιαφέρει να λειτουργεί η πολιτική προστασία και αυτό επιτυγχάνεται χάρη στον κ. Ευστρατίου . Στον τομέα αυτό έχουμε πολλές επιτυχίες και πήραμε μάλιστα δύο φορές τα εύσημα» τόνισε με παρέμβασή του στον notosnews o περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος ο οποίος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον κ. Κόκκινο, υπενθυμίζοντας , αν και ήταν συνεργάτης του , πήρε την δύσκολη απόφαση και τον οδήγησε στην δικαιοσύνη για οικονομικές ατασθαλίες.

ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΖΗΤΑ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ
Με αφορμή τις συνεχόμενες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν βραδινές ώρες με δύσκολες καιρικές συνθήκες, σε δυσπρόσιτες περιοχές της νήσου Ρόδου (οι οποίες αντιμετωπίσθηκαν με επιτυχία), και σχετικό έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (Γ.Γ.Π.Π.) που συνιστά επιφυλακή στην νησιωτική μας Περιφερειακή Ενότητα λόγω αυξημένου κινδύνου πυρκαγιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδ/σου κ Χ. Κόκκινος με το Δελτίο Τύπου αλλά και με έγγραφο που στάλθηκε προς τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες, τους δήμους και τις εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας ζητά: διαρκή επαγρύπνηση, ετοιμότητα και περιφρούρηση των ευαίσθητων για πυρκαγιά περιοχών των νησιών της Δωδεκανήσου, καθώς και την αποφυγή από τον πληθυσμό οποιασδήποτε ενέργειας που μπορεί να προξενήσει πυρκαγιά (κάψιμο κλαδιών κ.λπ.).

Τέλος ενημερώνουμε ότι λόγω των πρόσφατων και «ύποπτων» πυρκαγιών που έπληξαν το νησί της Ρόδου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ερευνά κάθε ενδεχόμενο και μαζί με τις υπόλοιπες αρχές (Στρατός, Αστυνομία κ.λπ.) και τις εθελοντικές ομάδες, εντείνουν τη φύλαξη, τους ελέγχους και τις περιπολίες στις ευαίσθητες περιοχές στη Ρόδο και στα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου.

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου