Σε ρυθμούς προετοιμασίας ο Διαγόρας

Με όνειρα και φιλοδοξίες, όπως αρμόζει στην ιστορία του, ξεκινάει απόψε (21.00’) η προετοιμασία για το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Διαγόρα.

Οι «κυανέρυθροι», με ανανεωμένο ρόστερ και με πολλά νέα παιδιά από τις ακαδημίες, αρχίζουν από σήμερα τις προπονήσεις τους για το προσεχές πρωτάθλημα το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Ο Κυριάκος Μάγος περιμένει απόψε στην τέντα παλιούς και καινούριους αθλητές προκειμένου να τους μιλήσει όπως συνηθίζεται στην πρώτη συγκέντρωση, για τους στόχους της ομάδας και θα τους ζητήσει να δουλέψουν με συνέπεια ούτως ώστε αυτοί οι στόχοι να έχουν επιτευχθεί στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο περσινός φιναλίστ θα επιδιώξει για ακόμη μία χρονιά να είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος, όχι μόνο στο ανδρικό αλλά και στις κατηγορίες υποδομών.

Νέα πρόσωπα στο «γηραιό» είναι οι Μάνος Δεληγιαννάκης, Γιώργος Βασιλειάδης και Άγγελος Μαρινάκης από Ιάλυσο, Καλλιθέα και Ελπίδα αντίστοιχα ενώ παρέμειναν οι Γιώργος Μαρουλλάκης και Σταύρος Καταβαίνης.